1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2017 12:28

Δεναξάς: «Να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα»

Το Σάββατο (14/10) βγαίνει το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου γυναικών ΕΣΠΕΔΑ καθώς στον πρώτο ημιτελικό ο Απολλώνιος υποδέχεται στην έδρα του στις 21.45 την Δραπετσώνα και στον δεύτερο ο Αίολος αντιμετωπίζει την ίδια ώρα στον Ταύρο την Ένωση Ιλίου.


Ο τεχνικός του συλλόγου του Κερατσινίου, Γιώργος Δεναξάς, σε δηλώσεις του για την πρόκριση στα προημιτελικά με 3-0 κόντρα στον Πήγασο Χαϊδαρίου αλλά και για την αναμέτρηση με την Δραπετσώνα, υποστήριξε: « Είμαστε οι κάτοχοι του περυσινού τίτλου και στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό και να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα μας. Όσον αφορά το ματς με τον Πήγασο, αποκλείσαμε μια πολύ καλή ομάδα που μας πίεσε στο σέρβις. Μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ (31-29), βελτιωθήκαμε σε μπλοκ-άμυνα, πιέσαμε στο σέρβις και βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση που μας βοήθησαν να επικρατήσουμε στον αγώνα και να πάρουμε το εισιτήριο για τον ημιτελικό.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ