1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-07-2017 12:09

H Λιάνα Δάκου στον Μυγδονιακό

Στη γυναικεία ομάδα του Μυγδονιακού προστέθηκε ακόμη ένα ανερχόμενο αστέρι του volley, η Λιάνα Δάκου, συμπληρώνοντας έτσι για την νέα αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018 ένα σύνολο νεαρών, αλλά ταυτόχρονα αξιόλογων αθλητριών για την ομάδα της Μυγδονίας.
Αγωνιζόμενη ως libero, συμβαίνει να είναι από τα πιο λαμπρά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι η σκληρή δουλειά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο οδηγεί μόνο σε επιτυχίες και διακρίσεις. Για την αθλήτρια που όλη η μέχρι τώρα πορεία της στο volley συνδέεται μόνο με τα πράσινα χρώματα δύο διαφορετικών ιστορικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης, η αλλαγή στα πορτοκαλί είναι κίνηση με προοπτική και νέους ορίζοντες. Σε αυτή την κατεύθυνση ο Μυγδονιακός δεν είχε παρά να προσφέρει στη 19χρονη libero μία θέση στην οικογένεια του και ένα ρόλο πολύ σημαντικό για την γυναικεία του ομάδα και τους στόχους του.

"Ξεκίνησα το volley από τη Β' Δημοτικού και το αγάπησα γρήγορα επειδή και οι δύο γονείς μου σχετιζόντουσαν άμεσα με τον αθλητισμό, η μητέρα μου με το volley και ο πατέρας μου με το ποδόσφαιρο. Βέβαια θα μπορούσε να συμβεί το αντίθετο, αλλά ευτυχώς για μένα το να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα στην οικογένεια ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβαίνει μεγαλώνοντας. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν τέτοιες ευκαιρίες, γιατί ο αθλητισμός και οι γονείς μου, μου δίδαξαν το ομαδικό πνεύμα και την υπομονή. Έχω λάβει αρκετά εφόδια από την πρώτη μου ομάδα, έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους και εμπειρίες με την δεύτερη μου ομάδα, αν και τα αφήνω πίσω μου, έχω πάντα στην καρδιά μου αυτούς που ήταν δίπλα μου αυτά τα χρόνια και ξεκινάω μια νέα σαιζόν στον Μυγδονιακό, γιατί απλά... διψάω και γι άλλα! Είμαι σίγουρη ότι θα δώσω πάλι όλο μου τον εαυτό και γι αυτό ευχαριστώ τον Μυγδονιακό που με ενέταξε σε αυτή την οικογένεια."

Το νέο μέλος του Μυγδονιακού έχει στο ενεργητικό της Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων & Νεανίδων, έχει διακριθεί δύο χρονιές ως καλύτερη libero Κορασίδων και συμμετοχές στην Α1 ως αθλήτρια, αυτό όμως που σε κερδίζει είναι η προσωπικότητα της μέσα και έξω από το γήπεδο.

"Δεν με φοβίζει τίποτα και δεν λυγίζω από τις δυσκολίες, είμαι πάντα αισιόδοξη, αν και η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι όταν αγωνίζομαι αλλά το άγχος μου είναι δημιουργικό. Έτσι είμαι και στη ζωή μου, αγωνίστρια και γεμάτη προσδοκίες. Γνώρισα και έζησα έντονα τον πρωταθλητισμό και έχω πλέον μυηθεί σε αυτό και το επιδιώκω κάθε χρόνο, όπως ακριβώς θα κάνω και τη νέα αγωνιστική χρονιά."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ