1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2017 16:20

Διπλό «χτύπημα» από τον Απόλλωνα

Στην απόκτηση της Θάνιας Βλάχου και της Λιάνας Χριστίδου προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης. Η Βλάχους είναι 28 ετών, έπαιζε στον Ιωνικό και θα αγωνιστεί ως λίμπερο ενώ η Χριστίδου είναι 30 ετών , κεντρική και αγωνιζόταν στην Γκράβα. Στο παρελθόν ήταν αθλήτρια της ρυθμικής με σπουδαίες διακρίσεις.
Η ανακοίνωση

Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας στην ομάδα βόλεϊ γυναικών με τις αθλήτριες Βλάχου Θάνια  και Χριστίδου Λιάνα.

Η Θάνια αγωνίζεται ως ακραία και λίμπερο και την φετινή περίοδο θα αγωνιστεί ως λίμπερο. Τις δύο τελευταίες περιόδους αγωνίστηκε ως ακραία στην γειτονική ομάδα του ΑΣ Ιωνικός ΝΦ. Είναι αστυνομικός στο επάγγελμα, γεννήθηκε το 1989 και στην ομάδα μας εχει αγωνιστεί πάλι την περίοδο 2007-2008.

Η Λιάνα αγωνίζεται ως κεντρική και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με επιτυχία στην γειτονική ομάδα της ΑΕ Γκράβας. Είναι αξιωματικός της Αεροπορίας, 30 ετών, μέλος του Συλλόγου Ολυμπιονικών, έχοντας κερδίσει την 5η θέση με την Εθνική ομάδα του Ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004. 
Στην καριέρα της στην ρυθμική γυμναστική, εχει κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2002 και την 2η θέση στο Πανευρωπαικό. Το βόλει όμως υπερίσχυσε και την κέρδισε!

Η διοίκηση του ΓΣ Απόλλωνα  εύχεται στις αθλήτριες καλή επιτυχία και νίκες με την ομάδα μας, αλλά πριν από όλα υγεία και δύναμη στη νέα τους προσπάθεια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ