1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-06-2017 15:07

Παρελθόν η Πολυζώη από τη Δεξαμενή

Τη λύση της συνεργασία με την προπονήτρια Τασούλα Πολυζώη ανακοίνωσε η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης.
Το Δ.Σ. Του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Τασούλα Πολυζώη.

Την ευχαριστεί για την αγαστή συνεργασία της και την συμβολή της στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Μη Ενεργών Αθλητριών Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. 2016-2017.

Της εύχεται καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες.

Η Τασούλα Πολυζώη δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης καθώς και όλες τις αθλήτριες, για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια. Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες “

Σχετικά άρθρα

  • Τασούλα Πολυζώη: «Ήταν σαν να κερδίσαμε τον τίτλο»
    Μια ανάσα από την κατάκτηση του φετινού τίτλου των Μη ενεργών αθλητριών της ΕΣΠΑΑΑ έφτασε η ομάδα των Ιώνων πριν λίγες μέρες. Η ομάδα της Ν. Ιωνίας που στον ημιτελικό είχε κάνει επίσης ανατροπή με 3-1 κόντρα στην Αιξωνή, δεν τα κατάφερε στον μεγάλο τελικό.
  • 3o Τουρνουά μη Ενεργών Αθλητριών: Πρωταθλήτρια στις λεπτομέρειες η Union Eurobank
    Πρωταθλήτρια του 3ου Τουρνουά μη Ενεργών Αθλητριών που έγινε στο κλειστό της Βάρης, αναδείχθηκε η ομάδα Union Eurobank η οποία νίκησε στο τελικό του Fainal-4 την ομάδα ΑΣΠ Ίωνες με 3-2 σετ (25-15, 25-11, 21-25, 22-25, 15-11).
  • Επιτυχημένο το τουρνουά του Δήμου Μεταμόρφωσης
    Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά μίνι βόλεϊ  Δημοτικών σχολείων Μεταμόρφωσης, από το  τμήμα Αθλητισμού και την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου, σε συνεργασία και με τον πρωτοπόρο τοπικό σύλλογο  Αθλητικό Όμιλο Δεξαμενής.
  • Οι Σέρρες τιμούν τους θρύλους του φιλέ και θυμούνται τα πρώτα σερβίς πριν από 70 χρόνια! (φωτό, video)
    Οι μεγάλες δόξες του σερραϊκού βόλεϊ συναντιούνται το διήμερο στις Σέρρες στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής μνήμης που διοργανώνει ο Δήμος Σερρών με ημερίδες, αγώνες επίδειξης βετεράνων ανδρών και γυναικών, πρώην διεθνών αθλητών και με πάνω από 150 βραβεύσεις των ανθρώπων του υπηρέτησαν το βόλεϊ στο νομό.
  • Ρούλα Πραγκαλούδη: «Αυτοί που μου έδειξαν το δρόμο» (video)
    Σύντομη αλλά περιεκτική η τοποθέτηση της Ρούλας Πραγκαλούδη στον χαιρετισμό της στην έναρξης της γιορτής του βόλεϊ στις Σέρρες. Η Πραγκαλούδη θυμήθηκε τις εποχές που ο τότε προπονητής της Κώστας Ριζόπουλος πήγαινε από χωριό σε χωριό για να μαζεύει τις νέες αθλήτριες από τις οικογένειες τους και να τις πάει στο γήπεδο για προπόνηση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ