1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-05-2017 00:00

«Επίθεση» του Καμπανιακού σε... γειτονική μεγάλη ομάδα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με ανακοίνωσή του ο Καμπανιακός επιτίθεται σε… γειτονική ομάδα. Η συγκεκριμένη ομάδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει πλησιάσει αθλήτριες των υποδομών του Καμπανιακού, προκειμένου να τις ενσωματώσει στις νεοσύστατες ακαδημίες της.
«Ανακοινώνουμε σε όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία του Νομού Θεσσαλονίκης, ότι γειτονική ομάδα του ΑΣ Καμπανιακού αναζητεί παράγοντες και παίκτριες για υποδομή (από νεανίδες και κάτω…). Είναι ευκαιρία για όλα τα παιδιά λοιπόν να δηλωθούν σε ομάδα εθνικής κατηγορίες που δεν έχει υποδομή…

Και εδώ ξεκινούν οι απορίες μας… Γιατί γειτονική μας σπουδαία ομάδα θέλεις να γίνουμε εμείς το φυτώριό του; Εσύ ένα τόσο σπουδαίο σωματείο, με τους σπουδαίους προπονητές (εντάξει και αυτούς που θα βρεις για τις ακαδημίες σου σπουδαίοι θα είναι… είναι σίγουρο…) πως εξηγείται να κυνηγάτε ενοχλώντας συνεχώς παίκτριες του δικού μας σωματείου για να βγάλετε ρόστερ;;; Δεν θα έπρεπε να είστε παράδειγμα προς μίμηση;;; Ή μήπως είναι ευγενής άμιλλα όλο αυτό και εμείς τα χωριατόπαιδα δεν το καταλαβαίνουμε;;;

Τελειώνοντας λοιπόν παρακαλείται η γειτονική ομάδα να πάψει να ασχολείται με τις αθλήτριές μας και να κοιτάξει τα του οίκου της.  Είναι τουλάχιστον γραφικό και τραγικό να έχουν πάρει τηλέφωνο τις περισσότερες αθλήτριες του στις ακαδημίες του Καμπανιακού. Η ομάδα του Καμπανιακού υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει ακόμη και σε άλλη κατηγορία, απ’ ότι η δική σας σπουδαία κατηγορία. Και πιστέψτε μας δεν μας ενοχλεί καθόλου, γιατί απεδείχθη ότι για να είσαι σε υψηλότερη κατηγορία πρέπει ή να είσαι ανήθικος ή να ξεπουλάς τα πιστεύω σου και τις σου. Και ο Καμπανιακός έχει ήθος και αρχές από τους αθλητές του, έως και τους φιλάθλους του!!!»
Διαβάστηκε 4737 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ