1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-05-2017 13:09

Συνεχίζει ο Αντωνιάδης στον Φοίνικα

Ο Φοίνικας Ρόδου ανακοίνωσε την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προπονητή Νίκου Αντωνιάδη.
«Ανακοινώνεται η συνέχιση τις συνεργασίας του συλλόγου μας με τον προπονητή Νίκο Αντωνιάδη και για την νέα περίοδο. Τον ευχαριστούμε και του δείχνουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη μας.

Ο σύλλογος πιστός στο πλάνο τριετίας που συζητήθηκε και συμφωνήθηκε μαζί με τον καταξιωμένο προπονητή και ακολουθώντας χωρίς παλινωδίες και ταλαντεύσεις τον στόχο που από κοινού έχουμε ορίσει , είναι στην ευχάριστη θέση μετά από οκτώ μήνες συνεργασίας να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρος για την επιλογή του προπονητή, στο πρόσωπο του κυρίου Αντωνιάδη.

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας αναπτυξιακής πορείας η οποία αυτή την στιγμή για τον σύλλογο μας με μόνο δυο χρόνια λειτουργίας είναι έντονα ανοδική .
Με 5 τμήματα αγωνιστικά, με πάνω από 95 παιδιά στις ομάδες μας, συνεχίζουμε με όραμα και φιλοδοξίες για τους αθλητές μας και για το άθλημα το οποίο υπηρετούμε .

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που βλέπουμε να υπάρχει από γονείς και παιδιά για τον σύλλογο μας αλλά και για τον τρόπο δουλειάς η οποία γίνεται, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διεύρυνση των μελών που απαρτίζουν το Δ.Σ με νέα άτομα τα οποία θα αναλάβουν θέσεις στα τμήματα μας.
Ο Φοίνικας δεν είναι μια ομάδα με στενά γεωγραφικά όρια.
Αυτή τη στιγμή το 40% των παιδιών του συλλόγου είναι από το Παραδείσι και το 60% από την υπόλοιπη Ρόδο. Ο σύλλογος πλαισιώνεται από παιδιά των χωριών Κρεμαστή – Παστίδα – Μαριτσά – Έμπωνα – Αρχάγγελος – Ιαλυσός – και τέλος της Πόλης της Ρόδου.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων και των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας για όλο το καλοκαίρι θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ