Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-05-2017 13:09

Συνεχίζει ο Αντωνιάδης στον Φοίνικα

Ο Φοίνικας Ρόδου ανακοίνωσε την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του προπονητή Νίκου Αντωνιάδη.
«Ανακοινώνεται η συνέχιση τις συνεργασίας του συλλόγου μας με τον προπονητή Νίκο Αντωνιάδη και για την νέα περίοδο. Τον ευχαριστούμε και του δείχνουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη μας.

Ο σύλλογος πιστός στο πλάνο τριετίας που συζητήθηκε και συμφωνήθηκε μαζί με τον καταξιωμένο προπονητή και ακολουθώντας χωρίς παλινωδίες και ταλαντεύσεις τον στόχο που από κοινού έχουμε ορίσει , είναι στην ευχάριστη θέση μετά από οκτώ μήνες συνεργασίας να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρος για την επιλογή του προπονητή, στο πρόσωπο του κυρίου Αντωνιάδη.

Βρισκόμαστε στην αρχή μιας αναπτυξιακής πορείας η οποία αυτή την στιγμή για τον σύλλογο μας με μόνο δυο χρόνια λειτουργίας είναι έντονα ανοδική .
Με 5 τμήματα αγωνιστικά, με πάνω από 95 παιδιά στις ομάδες μας, συνεχίζουμε με όραμα και φιλοδοξίες για τους αθλητές μας και για το άθλημα το οποίο υπηρετούμε .

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που βλέπουμε να υπάρχει από γονείς και παιδιά για τον σύλλογο μας αλλά και για τον τρόπο δουλειάς η οποία γίνεται, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διεύρυνση των μελών που απαρτίζουν το Δ.Σ με νέα άτομα τα οποία θα αναλάβουν θέσεις στα τμήματα μας.
Ο Φοίνικας δεν είναι μια ομάδα με στενά γεωγραφικά όρια.
Αυτή τη στιγμή το 40% των παιδιών του συλλόγου είναι από το Παραδείσι και το 60% από την υπόλοιπη Ρόδο. Ο σύλλογος πλαισιώνεται από παιδιά των χωριών Κρεμαστή – Παστίδα – Μαριτσά – Έμπωνα – Αρχάγγελος – Ιαλυσός – και τέλος της Πόλης της Ρόδου.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων και των δραστηριοτήτων του συλλόγου μας για όλο το καλοκαίρι θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα».