1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-05-2017 11:02

Περήφανος για τα παιδιά του ο ΟΠΕΧ

Ο ΟΠΕ Χαλκίδας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους αθλητές του, που άνοιξαν τα φτερά τους και διαπρέπουν σε ομάδες της A1.
H ανακοίνωση 
Πριν λίγες μέρες κοινοποιήσαμε στο facebook μία σημαντική διάκριση για τον αθλητή Μανδηλάρη Βασίλη που ανήκει στην ομάδα μας και σπουδάζει στην Αμερική σε κολέγιο με υποτροφία βόλλευ. Σημαντικές είναι οι διακρίσεις και για τους άλλους αθλητές-τριες Μανδηλάρη Άγγελο, Αδάμ Οδυσσέα και Μπιτάδου Λένα που επίσης ανήκουν στην ομάδα μας και σπουδάζουν σε Αμερική και Αγγλία κάνοντας μας υπερήφανους.

Την περυσινή χρονιά η ομάδα μας παραχώρησε 4 αθλητές-τριες της σε ομάδες της Α1 κατηγορίας. Την Γεωργαντά στην ΑΕΚ, τον Μάρκου και Ταυρή στον Ηρακλή Χαλκίδας (με ελευθέρας) και τον 15χρονο Φάνη Ρουσσόπουλο στον Παναθηναικό με υποσχετική. Ο Φάνης μάλιστα εκτός ότι έπαιξε παιχνίδια και με την ανδρική ομάδα του Παναθηναικού ανακηρύχθηκε καλύτερος πασαδόρος στο παιδικό και στο εφηβικό πρωτάθλημα, συνεχίζει να είναι ο βασικός πασαδόρος της εθνικής Ελλάδας παίδων και ο Παναθηναικός τον θέλει και του χρόνου στο δυναμικό του.

Η φετινή χρονιά είναι η συνέχεια της εποικοδομητικής και σκληρής δουλειάς που γίνεται στον σύλλογο μας τον Ο.ΠΕ.Χαλκίδας κυρίως από τους προπονητές μας. Πριν τελειώσει η αγωνιστική περίοδος υπάρχουν πολλές προτάσεις από μεγάλες ομάδες των Αθηνών για αθλητές-τριες του συλλόγου μας, αλλά κυρίως από ομοσπονδιακούς προπονητές που παρακολουθούν με πολύ ενδιαφέρον την εξέλιξη των αθλητών-τριων της ομάδας μας και τους έχουν στις επιλογές τους.

Με πολύ χαρά και περηφάνια σας ανακοινώνουμε ότι ο αθλητής μας Μανδηλάρης Στέφανος θα μας εκπροσωπήσει με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας beach volley Κ18 δίδυμο με τον αθλητή του Παναθηναικού Ανδρεόπουλο σε προκριματικό τουρνουά στη Ρωσία τον Ιούνιο και την Εθνική Ελλάδας beach volley K22 οι αδελφοί Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης.
Σας ανακοινώνουμε επίσης μία σπουδαία μεταγραφή με υποσχετική της 15χρονης αθλήτριας μας Αδάμ Λυδίας στον Ηρακλή Κηφισιάς που φέτος ανέβηκε στην Α1 κατηγορία. Χαρακτηριστικό είναι ότι μία από τις παροχές που έδωσε η ομάδα της Κηφισιάς είναι η ολική υποτροφία στη σχολή Μωραίτη που δείχνει πόσο πολύ την υπολογίζουν και την θέλουν στο δυναμικό τους.

Ο Ο.ΠΕ.Χαλκίδας έχει επιλέξει προπονητές-τρια ανθρώπους που έχουν ξεκινήσει σαν αθλητές από τις ακαδημίες του συλλόγου (Αδάμ - Ιορδανίδου - Ντεγιάννης - Σμπιλίρης) έχουν σημαντικές διακρίσεις στην πολύχρονη καριέρα τους σαν αθλητές-τρια σε ομάδες Α1, παίζοντας στην Εθνική Ελλάδας ακόμα και σε Ολυμπιάδα,αλλά πάνω απ΄ όλα είναι παιδαγωγοί. Προπονητές-τρια που εκτός από την μεγάλη γνώση στο άθλημα βρίσκονται πάντα κοντά στους αθλητές-τριες, τους ανεβάζουν την αγωνιστικότητα αλλά και την ψυχολογία με αποτέλεσμα η πρόοδος τους χρόνο με τον χρόνο να είναι εντυπωσιακή. Αυτά τα στοιχεία δεν μπορεί να τα δώσει κανένας ανερχόμενος ή επίδοξος προπονητής γι αυτό είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση των οικογενειών που εμπιστεύονται στον σύλλογο μας το αθλητικό μέλλον των παιδιών τους και να είναι σίγουροι ότι στα δικά μας χέρια το ταλέντο, η αγάπη για το άθλημα και η σκληρή δουλειά στην προπόνηση έχει τα ανάλογα αποτελέσματα.

Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδας της Κύμης για την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ αλλά πολύ περισσότερο (γιατί αντιπροσωπεύει το βόλλευ) στην ομάδα του Ηρακλή Χαλκίδας που κατάφερε με πολύ αγώνα να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ