Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
10-04-2017 12:08

Ο τίτλος και τυπικά στον Αστέρα

Ο Αστέρας Νίκαιας επικράτησε της Ειρήνης με 3-1  στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της τοπικής κατηγορίας 2 της ΕΣΠΕΔΑ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. 

 «Νομίζω έχουμε αποδείξει ότι αξίζαμε αυτό το πρωτάθλημα! Αυτό που είπαμε με τα παιδιά πριν την έναρξη των play off είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ για το απολυτό των νικών γιατί βλέπουμε αυτούς τους αγώνες ως ευκαιρία να παρουσιάσουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς όλης της χρονιάς! Απολογισμός θα γίνει στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα έχουμε πλήρη εικόνα κατάκτησης των στόχων που έχουμε θέση... Γιατί το ξαναλεω στοχος είναι το απόλυτο των νικών όχι μόνο για εμάς αλλά περισσότερο γιατι μια τυχόν μας ήττα θα επηρεάσει την βαθμολογία και την δεύτερη - τρίτη θέση που κρίνουν την άνοδο στην επόμενη κατηγορία», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή Παναγιώτη Μαρούλη, ο οποίος συνέχισε:


«Ο Αστέρας Νίκαιας ήρθε σε αυτό το εξαιρετικό άθλημα για να δείχνει το σωστό, τίμιο, έντιμο... Ελπίζω κάποιοι να σταματήσουν να ακολουθούν πρακτικές ποδόσφαιρου που δεν αρμόζουν στο βόλεϊ! Για τον αγώνα θα πω ότι ξεκινήσαμε το σετ νομίζοντας ότι έχουμε κερδίσει το παιχνίδι από τα αποδυτήρια... Πράγμα που μας εκανε να έχουμε στο παιχνίδι μας το απίστευτο στατιστικό στοιχείο των 22 λαθών στο πρώτο σετ και να καταφέρουμε να το χάσουμε! Από το δεύτερο σετ και μετά τα παιδιά μπήκαν απλά και έκαναν αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση βρίσκοντας ρυθμό σε σέρβις και υποδοχή... Παίζοντας εξαιρετικα σε μπλοκ και άμυνα δημιουργούσαν μεγάλες διάφορες καθάρισαν ευκολά το παιχνίδι και απέδειξαν πάνω από όλα στον εαυτό τους ότι η σκληρή προπόνηση που έκαναν όλο το χρόνο, η νοοτροπία νικητή που απέκτησαν όλες τους μαζί και το ταλέντο τους που αξιοποίησαν ....ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και αυτή την καταπληκτική τους πορεία! Οι προπονήσεις συνεχίζονται... Η δουλειά σίγουρα από εδώ και πέρα που δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση, θα είναι σε υψηλή ένταση με στόχο τη βελτίωση ατομικών τεχνικών και...εμείς θα είμαστε στα γήπεδα και τα γυμναστήρια έως 15 Ιουλίου. Του χρόνου υπάρχουν πιο δύσκολοι στόχοι που θα κατακτηθούν ΜΟΝΟ μέσα από την δουλειά στο γήπεδο! Θέλω να κλείσω λέγοντας ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στους Asteras Fanatics για την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε παιχνίδι και ένα ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στον τεχνικό μας διευθυντή και άνθρωπο που είναι κοντά σε εμένα και τις αθλήτριες μου για να μην μας λείψει τίποτα τον Μιχάλη Μαθιουδακη που μαζί του ο Αστέρας Νίκαιας θα πάει ψηλά»!

Τα σετ: 3-1 (23-25, 25-18, 25-12, 25-20)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μαρούλης): Καρούμπα, Θεοδωρίδου, Αλαξάνδρου, Δασκάλου, Μόνου, Τάσσιου / Παπατζιάν (λ), Τρίκκα (λ), Χαβιαρίδου, Μπουζικάκου, Ζγαρδανά, Καραγιαννίδου, Γεωργοπούλου, Παπαδάκη
ΕΙΡΗΝΗ (Καλαϊτσίδης):  Καλογήρου, Ντούτσια, Χόρτη, Γιαννούλη, Κατσιώτη, Καλπαδάκη / Κιοσπέ (λ), Χανιωτάκη, Πίνου, Γαβαλά