1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-04-2017 12:28

Ολόκληρη η χρονιά σε ένα παιχνίδι

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς δίνουν την Κυριακή η ανδρική ομάδα της ΕΑΛ και η αντίστοιχη της Φθίας. Ένας αγώνας «φωτιά» αφού ουσιαστικά ο νικητής κατακτά την πρώτη θέση του ομίλου στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής ΕΣΠΕΚΕΛ.
Η ΕΑΛ αφού πέτυχε τους αρχικούς στόχους της χρονιάς που είχε θέσει, κυνηγά και το μεγαλύτερο, που δεν είναι άλλος από δύο νίκες σε δύο εξ αναβολής παιχνίδια για τη διεκδίκηση μέσω αγώνα μπαράζ την άνοδο στην Α2 . Η αρχή γίνεται την Κυριακή με τη Φθία που είναι και ο κύριος διεκδικητής της πρώτης θέσης, που θέλει να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες. 

Οι γηπεδούχοι χρειάζονται καθαρή νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ ώστε να πάρουν τους 3 βαθμούς και να τερματίσουν στην πρώτη θέση, αφού κερδίσουν και το επόμενο εξ αναβολής παιχνίδι στη Λαμία με τον 6ο στη βαθμολογία Φιλαθλητικό. Σε περίπτωση νίκης με 3-2 σετ (υπάρχει τριπλή ισοβαθμία μεταξύ των Φθία, ΑΕΛ και ΕΑΛ) ή ήττας, την πρώτη θέση καταλαμβάνει η ομάδα της Φθία.


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ