Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
03-04-2017 18:10

Προβάδισμα τελικού για τον Μυγδονιακό

Με προβάδισμα στα play off 2-1 έφυγε το απόγευμα της Κυριακής 2/4/2017 από το κλειστό γυμναστήριο του Ν. Ρυσίου ο Μυγδονιακός, αφού κατάφερε να επικρατήσει της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου με σκορ 3-0
Σε αυτό τον 1ο αγώνα για τα play off της Β' Εθνικής γυναικών και μετά το 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια της κανονικής περιόδου, τα κορίτσια του Μυγδονιακού αυτή τη φορά κατάφεραν να αποβάλλουν το άγχος νωρίς και κέρδισαν τα δύο πρώτα σετ με άνεση. Στο τρίτο σετ τελικά βρέθηκαν λύσεις από τα κορίτσια της Αναγέννησης και ενώ προηγούνταν μέχρι τους 18 πόντους, στη συνέχεια υπέκυψαν και πάλι στην ανωτερότητα του Μυγδονιακού.

Τα κορίτσια του Μυγδονιακού ήταν όλα σε εξαιρετική ημέρα και με πολύ καλή απόδοση σε όλους τους τομείς κέρδισαν το ντέρμπυ με μεγάλη άνεση. Για τις γηπεδούχες του Ν.Ρυσίου που στερήθηκαν την εμπειρία και τις μεγάλες δυνατότητες της τραυματισμένης αρχηγού τους Ριζοπούλου Ίνκας, φάνηκε ότι η ομάδα έχει μέγα πρόβλημα χωρίς την αγωνιστική της παρουσία.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους αυτή τη φορά για το ΔΑΚ Μυγδονίας στο Δρυμό την Τρίτη στις 21:30. Εάν κερδίσει ξανά η ομάδα του Μυγδονιακού θα σφραγίσει τη συμμετοχή της στον τελικό του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-13,25-23)

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ (Τρύψια Άντζυ): Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Καραντάκη Δήμητρα, Βεργή Γωγώ, Χατζίκου Βίκυ, Μποσταντζόγλου Ελένη, Καραγιάννη Θέη, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (L), Λάκη Μαρία (L), Λάκη Ειρήνη, Ρωφαλίκου Στέλλα, Kαραγιαννίδου Λαμπρινή, Φούρα Ξανθή, Γιάμπαστου - Πουλέκα Κατερίνα, Κυρμανίδου Μαρία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ: Φουτσιτσάκη Δώρα, Γιαννετάκη Ηλιάνα, Τσόγκα Στυλιανή, Σάγκοβιτς Δήμητρα, Κομνίνο Σιμόνα, Καραγιαννοπούλου Τζίνα, Ριζοπούλου Ινκα (C), Γαύρου Φωτεινή (L), Χαβιάρη Δ. (L), Πετσάλη Μαλ., Αράπη Σ., Ράμα Α., Τσιακλάγκανου Μάγδα, Βασιλειάδου Γεωργία.