1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-03-2017 12:08

Ανώδυνη ήττα για τον Ακρίτα

Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Ακρίτας όσον αφορά την κανονική διάρκεια του Η' ομίλου της Β' Εθνικής γυναικών, καθώς έχασε στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ.
 Παρά το αποτέλεσμα η ομάδα της Καλαμάτας τερμάτισε στην τέταρτη θέση και έτσι θα δώσει το παρών στα play-off ανόδου, βάσει της προκήρυξης, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα. Βέβαια στον ημιτελικό που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο Λουτράκι ξεκάθαρο φαβορί είναι η αήττητη Κορινθιακή ομάδα όχι μόνο γιατί προηγείται με 2-0 στις νίκες (στα play-off μεταφέρονται οι νίκες από την κανονική περίοδο, όποιος συμπληρώσει τρεις προκρίνεται στον τελικό) αλλά είναι και η μόνη ομάδα από τις οκτώ που έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλει την άνοδο στην Α2.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-18, 25-22)

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Μαρινόπουλος Α.) : Κουϊμέλη Ε. (c), Τσιομποτάρου Α.-Γ., Φίλη Ε., Παπαδοπούλου Δ., Θεοδοσίου Χ., Μπάρτζη Μ., Μπάρλα Ε., Κλενιάτη Γ., Τσιομποτάρου Α.-Ε. (λ),Τσαμανίκα Μ., Βιγλάκη Κ., Κατσαδούρου Ε., Βιγλάκη Α., Γκότση Ε.
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης) : Ορφανέα Αφροδίτη (c),Βαμβακούση Όλγα, Μαθιουδάκη Νίκη, Λαμπίρη Βασιλική, Μπουζέα Ιωάννα, Τσώνη Αλεξία, Καπλάνη Θεοδώρα (λ), Πανταζοπούλου Νάνσυ, Μαυρέα Γεωργία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ