Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
21-03-2017 12:08

Ανώδυνη ήττα για τον Ακρίτα

Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Ακρίτας όσον αφορά την κανονική διάρκεια του Η' ομίλου της Β' Εθνικής γυναικών, καθώς έχασε στο Βραχάτι από τον Παμβοχαϊκό με 3-0 σετ.
 Παρά το αποτέλεσμα η ομάδα της Καλαμάτας τερμάτισε στην τέταρτη θέση και έτσι θα δώσει το παρών στα play-off ανόδου, βάσει της προκήρυξης, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα. Βέβαια στον ημιτελικό που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο Λουτράκι ξεκάθαρο φαβορί είναι η αήττητη Κορινθιακή ομάδα όχι μόνο γιατί προηγείται με 2-0 στις νίκες (στα play-off μεταφέρονται οι νίκες από την κανονική περίοδο, όποιος συμπληρώσει τρεις προκρίνεται στον τελικό) αλλά είναι και η μόνη ομάδα από τις οκτώ που έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλει την άνοδο στην Α2.

Τα σετ: 3-0 (26-24, 25-18, 25-22)

Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Μαρινόπουλος Α.) : Κουϊμέλη Ε. (c), Τσιομποτάρου Α.-Γ., Φίλη Ε., Παπαδοπούλου Δ., Θεοδοσίου Χ., Μπάρτζη Μ., Μπάρλα Ε., Κλενιάτη Γ., Τσιομποτάρου Α.-Ε. (λ),Τσαμανίκα Μ., Βιγλάκη Κ., Κατσαδούρου Ε., Βιγλάκη Α., Γκότση Ε.
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ (Ντάκουρης Παναγιώτης) : Ορφανέα Αφροδίτη (c),Βαμβακούση Όλγα, Μαθιουδάκη Νίκη, Λαμπίρη Βασιλική, Μπουζέα Ιωάννα, Τσώνη Αλεξία, Καπλάνη Θεοδώρα (λ), Πανταζοπούλου Νάνσυ, Μαυρέα Γεωργία

Σχετικά άρθρα