1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-03-2017 13:04

Χωρίς σέρβις και ηγέτη δεν κερδίζεις αυτόν τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Ασημακόπουλος γράφει στο SDNA για τον ημιτελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ και τους λόγους του ερυθρόλευκου περιπάτου.
«Από τις πιο εύκολες προκρίσεις που έχει πάρει ο Ολυμπιακός σε τελικό κυπέλλου βόλεϊ ήταν η αποψινή και μάλιστα από τον ΠΑΟΚ στο Παλέ. Φαινομενικά υπάρχουν πολλές ομοιότητες από την πορεία των δύο ομάδων σε σύγκριση με την περσινή σεζόν όταν ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ στο Λιγκ Καπ και στον ημιτελικό του κυπέλλου στην Γλυφάδα, αλλά οι διαφορές πλέον είναι ουσιαστικές και σημαντικές. Ολες καταγράφονται υπέρ των «ερυθρόλευκων» ενόψει μάλιστα και των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Και σε αυτόν τον αγώνα επιβεβαιώθηκε πως ο Ολυμπιακός έχει απόλυτη υπεροχή σε σερβίς, υποδοχή, επίθεση, διαγώνιο, πασαδόρο αλλά και προπονητή.

Η όλη διαχείριση του αγώνα από τον Σλόμπονταν Μπόσκαν ήταν υποδειγματική. Ο Σέρβος επιβεβαίωσε τη φήμη της σχολής του και ανακάτεψε πολλές φορές την ομάδα του Ολυμπιακού χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι και κυρίως χωρίς να υπάρχουν οι ανάλογες απαντήσεις από τον ΠΑΟΚ.

Μέχρι και ο σοκαριστικός τραυματισμός του Γιώργου Στεφάνου στο μέσον του 3ου σετ όχι μόνο δεν επηρρέασε τον Ολυμπιακό αλλά ήταν η αφορμή για να πατήσει τα γκάζια πολύ πάνω από το όριο ταχύτητας τερματίζοντας το 4ο σετ με 25-16. Είδαμε τους ακραίους του να κλείνουν τον χώρο και τον Γκούζντα να ανταποκρίνεται θαυμάσια καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα είχε πάρει τις ευκαιρίες του και ήταν απόλυτα έτοιμος.


Η συνέχεια ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ