1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-03-2017 16:40

Ετοιμάζει φιέστα το Ροδίων

Την Κυριακή και ώρα 20.30 θα διεξαχθεί ο τελικός του πρωταθλήματος γυναικών ανάμεσα στις ομάδες του Ροδίων Άθλησις και του Διαγόρα στο κλειστό γήπεδο του ''Ροδίων Παιδεία'. Η γηπεδούχος αναζητά την τρίτη νίκη, που θα της δώσει αυτόματα και τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματείου.
Πρόθεση της διοίκησης είναι η δημιουργία μιας εορταστικής ατμόσφαιρας και οι φίλοι του αθλήματος αλλά και των δύο ομάδων να απολαύσουν το θέαμα που θα παρουσιαστεί.

Για το λόγο αυτό και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, έχουν διατεθεί δωρεάν προσκλήσεις σε όλα τα σωματεία αλλά και σε μαθητές σχολείων. Όσα σωματεία επιθυμούν επιπλέον προσκλήσεις ή και φίλαθλοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μπορούν να τις προμηθευτούν από την γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις καθημερινά από τις 14.00 έως και τις 21.30, όπως και το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 14.00. Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με την επίδειξη της πρόσκλησης. Σας περιμένουμε, να απολαύσουμε τον αγώνα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ