1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-03-2017 14:43

Πήρε το ντέρμπι ο Αστέρας Νίκαιας

Με νίκη στο ντέρμπι κορυφής της τοπικής κατηγορίας-2 της ΕΣΠΕΔΑ συνέχισε ο Αστέρας Νίκαιας. Η ομάδα του Παναγιώτη Μαρούλη επικράτησε με 3-0 του ΓΣ Ειρήνη για να εξασφαλίσει την κορυφή της βαθμολογίας, αφού η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 7 βαθμούς, ενώ απομένουν 2 αγωνιστικές.

Αμέσως μετά το ματς, ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Μαρούλης απένειμε τα εύσημα στις αθλήτριες: «Αν ρωτήσετε τα κορίτσια θα σας πουν ότι πίστευα σε αυτή την νίκη, πίστευα στο καλό παιχνίδι που θα κάνουν σήμερα. Για το λόγο αυτό, είχαμε προετοιμάσει μία τακτική ανάλογη όπου τηρήθηκε από τις αθλήτριες μου και μας έφερε σε αυτή την άνετη νίκη.

Όλο τον δεύτερο γύρο παίζουμε χωρίς την βασική κεντρικό του προηγούμενου γύρου Μαρία Ταγκλη η οποία με την εμπειρία και το ταλέντο της βοηθούσε πολύ την ομάδα. Δυστυχώς όμως οι επαγγελματικές τις υποχρεώσεις την άφηνε συχνά πυκνά εκτός προπονήσεων και δεν μπορούσε να ακολουθήσει την ομάδα άλλο. Και έτσι η παγκορασίδα μας Αγγελική Αλεξάνδρου βρέθηκε να παίζει βασική κεντρικός στις γυναίκες και όπως είδατε όλοι σας, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αθλήτριες με 10-15 χρόνια εμπειρίας από τα δικά της. Είμαι περήφανος για εκείνη όπως και για όλες μου τις αθλήτριες που οι κάθε μία έχει περάσει τον δικό της Γολγοθά πριν έρθει στον Αστέρα Νικαιας», ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Μαρούλη, ο οποίος συνέχισε:

«Τα κορίτσια σήμερα μπήκαν στο γήπεδο για να αποδείξουν πάνω από όλα στον εαυτό τους ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να αμφισβητήσει την φετινή του επιτυχία. Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια και αυτό μπήκαν και έκαναν. Είμαι πολύ περήφανος για όλες τους και θέλω να κάνω και μία αναφορά στις κορασίδες μας Καραγιαννίδου και Γεωργοπούλου που μπήκαν σε κάθε σετ για να κάνουν μία συγκεκριμένη δουλειά που απαιτούσε η τακτική μας και τα έφεραν εις πέρας δικαιώνοντας το πλάνο μας να περνούν όλα τα παιδιά εμπειρίες από το γυναικείο και έτσι να έρθουν οι κρίσιμοι αγώνες και να μπορούν οι ίδιες να πρωταγωνιστήσουν! Αν με αφήσετε και μιλάω για τα κορίτσια μου… δεν θα σταματήσω ούτε σε δύο μέρες, τόσο περήφανος είμαι για όλες τους, γι’ αυτό θα πω μόνο αυτό για να το ακούσουν εκείνες»

ΑΟ Αστέρας Νίκαιας-ΓΣ Ειρήνη 3-0
Μανδραϊκός ΑΟ-ΑΟ Κελεός 3-0
ΑΟ Φιλία Περάματος-Πειραϊκός Σύνδεσμος 3-0
ΓΣ Ιλίου-ΓΣ Περάματος Ερμής 3-0
ΑΣΦΠ Κρόνος –ΑΟ Τελαμών 2-3

Βαθμολογία :
1.ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 46(48-11)
2.ΓΣ Ειρήνη 39(41-11)
3.ΑΟ Τελαμών 29(36-29)
4.ΑΣΦΠ Κρόνος Αγ.Αναργύρων 28(36-27)
5.Πειραϊκός Σύνδεσμος 26(34-33)
6.ΓΣ Ιλίου 22(30-33)
7.ΑΟ Φιλία Περάματος 19(22-34)
8.Μανδραϊκός ΑΟ 18(25-35)
9.ΓΣ Περάματος Ερμής 10(19-41)
10.ΑΟ Κελεός 0(10-47)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ