Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-03-2017 13:05

Επίσημα πρωταθλητής μέσω... Καβάλας ο Έβρος Σουφλίου

Πρωταθλητής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την σεζόν 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αναδείχθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Έβρος Σουφλίου και μάλιστα χωρίς να αγωνιστεί.


Η τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για την άλλη εβδομάδα με το Σουφλί να αγωνίζεται εκτός έδρας με την Άρτεμις Σερρών. Ωστόσο ακόμα και αν ηττηθεί από την ουραγό ομάδα, τον τίτλο δεν τον χάνει.

Ο Έβρος Σουφλίου έχει 24 βαθμούς με 8 νίκες και μια μόλις ήττα στο πρωτάθλημα, πριν δύο εβδομάδες στο ντέρμπι με τον Ερμογένη Ξάνθης. Ωστόσο ο Ερμογένης βρίσκεται στους 20 και για να είχε μαθηματικά ελπίδες ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής έπρεπε τουλάχιστον να πάρει δυο πόντους στην Καβάλα.

Εκεί διεξήχθη το βράδυ ο εξ αναβολής αγώνας του ΑΟΚ με τον Ερμογένη για 5η αγωνιστική του πρώτου γύρου. Οι Ξανθιώτες αγωνίστηκαν χωρίς τρία βασικά τους στελέχη, τους Τσότρα, Αβερκιάδη και Αναστασόπουλο και γνώρισαν την ήττα με 3-0 σετ.

Ετσι οι Καβαλιώτες έφτασαν τους 18 βαθμούς, το σημαντικό όμως είναι ότι ο Ερμογένης Ξάνθης έμεινε στους 20 πόντους και δεν έχει καμία πλέον ελπίδα να φτάσει τον Έβρο Σουφλίου που αναδεικνύεται πρωταθλητής ΕΣΠΕΘΡ χωρίς να αγωνιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο!

Την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ένα ακόμα εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στην Καβάλα που έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον Ερμογένη, και την Άρτεμις Σερρών. Ακόμα όμως και αν φτάσει τους 21 πόντους η Καβάλα, πάλι δεν μπορεί να φτάσει τον Έβρο αφού σε πιθανή ισοβαθμία οι Σουφλιώτες υπερτερούν με δυο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. 

Thrakisports.gr