1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-02-2017 22:33

«Εισιτήριο» για... τελικό ψάχνουν Κηφισιά και Παναθηναϊκός

Πέρσι η Κηφισιά και ο Παναθηναϊκός αποτέλεσαν το ένα ζευγάρι των ημιτελικών, αλλά φέτος μόνο ένας θα βρεθεί στο Final 4. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στο Ζηρίνειο (22/2, 19.00) με το ματς να είναι πιο σημαντικό και από ημιτελικό. Όποιος προκριθεί, θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να περάσει και στον τελικό αφού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ορεστιάδα και Κύζικο.
Για την Κηφισιά, αμφίβολος είναι ο Κώστας Χριστοφιδέλης του οποίου η συμμετοχή θα αποφασιστεί λίγο πριν την αναμέτρηση. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Για μας είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που θεωρείται από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και θα χρειαστεί να κάνουμε μια υπέρβαση για να κερδίσουμε. Θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες να το πετύχουμε και έχουμε και το χαρακτήρα ως ομάδα για να τα καταφέρουμε. Με προβληματίζει πάρα πολύ η κούραση από το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και αυτή η αλλαγή στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Από κει και πέρα η πολύ καλή προϊστορία των τελευταίων ετών στο θεσμό, δείχνει ότι η Κηφισιά όταν θέλει κάτι μπορεί και το πετυχαίνει κι αυτό θα διεκδικήσουμε κόντρα σε έναν πολύ καλό και δυνατό Παναθηναϊκό»

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα κι όπως τόνισε ο αρχηγός της ομάδας Σωτήρης Πανταλέων: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα που έχει δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους. Είναι μια νοκ άουτ αναμέτρηση που οδηγεί στο Final-4 του Κυπέλλου, άρα είναι για εμάς ένα κομβικό παιχνίδι. Από τη μεριά μας, θέλουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λάθη, ώστε να έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ