1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-02-2017 21:06

Ντέρμπι στο «Παλατάκι» με φόντο το Final 4

Ένα... συνηθισμένο ζευγάρι στα προημιτελικά του Κυπέλλου είναι αυτό του ΠΑΟΚ με τον Παμβοχαϊκό. Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στο «Παλατάκι» (22/2, 17.00) για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα χρόνια σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Το 2014 και το 2015 ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε, ενώ οι αγώνες έγιναν στο Βραχάτι.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την Κηφισιά το Σάββατοκύριακο επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα και θέλει να ξεκινήσει μια... αντεπίθεση τίτλων. «Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση αυτή απέναντι στον Παμβοχαϊκό, που είναι μια ομάδα φιλόδοξη με καλή πορεία φέτος», σχολίασε ο Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Θεωρώ πως εφόσον μπούμε συγκεντρωμένοι και παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση και να φτάσουμε στο Final-4 του θεσμού».

Στον Παμβοχαικό ο Αινείας Τζελάτι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το πέλμα του ωστόσο είναι στην αποστολή και υπολογίζεται κανονικά από τον Κώστα Δεληκώστα. Η ομάδα εμφανίζεται βελτιωμένη με το νέο της πασαδόρο και δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος.

«Η διοργάνωση του Κυπέλλου έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και για μας το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ αλλά κι εμείς έχουμε τις δικές μας πιθανότητες και θα τις διεκδικήσουμε. Αν παίξουμε στα όρια μας πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση», δήλωσε ο Δεληκώστας.

***O νικητής της αναμέτρηση θα παίξει με το νικητή του αγώνα Ηρακλής Χαλκίδας - Ολυμπιακός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ