1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-02-2017 12:06

Παραμένει αήττητος ο Απόλλων Ξυλοκάστρου

Ο Απόλλων Ξυλοκάστρου επικράτησε της Ομόνοιας Ναυπάκτου με 3-1 στο πλαισιο τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΠ.


Η νίκη αυτή δεν άλλαξε την κατάταξη στην κορυφή με τον Απόλλωνα να έχει το απόλυτο με 24 βαθμούς και την Ομόνοια να ακολουθεί με 16 ενώ στην τρίτη θέση είναι ο Αιγιαλέων με 11.

Τα πολλά προβλήματα στην υποδοχή δεν επέτρεψαν στην Ομόνοια να διεκδικήσει τη νίκη στο παιχνίδι με τον πρώτο της βαθμολογίας Απόλλωνα στο Ξυλόκαστρο. Από το ξεκίνημα κιόλας η Κούσουλα έβαλε δύσκολα στις Ναυπάκτιες που δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν το καλό της σερβίς δίνοντας τη δυνατότητα στις γηπεδούχες να πάρουν μεγάλη διαφορά και να κατακτήσουν το πρώτο σετ. Η Ομόνοια ξεκίνησε το δεύτερο σετ κυνηγώντας στο σκορ (7-3), γρήγορα όμως ανέκαμψε με καλό σερβίς από την Τσαμπά αρχικά και τη Μπαλή στη συνέχεια παίρνοντας διαφορά τεσσάρων πόντων (16-12). Το τελικό 17-25 υπέρ της Ομόνοιας ήρθε με συνεχόμενους πόντους από τη Σχίζα. Με την αρχηγό της Ομόνοιας στο σερβίς η ομάδα της Ναυπάκτου πήρε προβάδισμα 1-6 στο τρίτο σετ που στο ξεκίνημα του έδειχνε πως θα είχαμε μια συναρπαστική αναμέτρηση. Τα προβλήματα στην πρώτη μπάλα συνεχίστηκαν όμως για την Ομόνοια που γρήγορα βρέθηκε στο -5 (12-7) με ένα επιμέρους 11-1. Αυτό ήταν αρκετό για να δώσει το ψυχολογικό αβαντάζ στα κορίτσια του Ξυλοκάστρου που πήραν το σετ με 25-15. Παρόμοια εξέλιξη είχε το τελευταίο σετ με τον Απόλλωνα να είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού και να παίρνει τη νίκη με 3-1 σετ.

Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα ώστε να γίνουν τα αναβληθέντα παιχνίδια πριν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Ωστόσο η αγωνιστική δράση επιστρέφει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου με την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Ιωνία για την Ομόνοια.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κραββαρίτη Μ., Τάση, Γεωργίου, Θεοδωροπούλου, Ζάρρου, Κραββαρίτη Κ., Λυμπεράκου, Κούσουλα, Παστρά, Τσαμίγκου, Γρούμπου, Μλούκιε,
ΟΜΟΝΟΙΑ: Κατσούδα, Δημοπούλου Π., Σχίζα, Μπινιχάκη, Μπαλή, Ράμμου, Νάκη, Κατσαρού-Λαβέρ, Τσαμπά, Δημοπούλου Λ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ