1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 16:49

Δανεικός στην Κομοτηνή ο Παπαδόπουλος

Στην Κομοτηνή και στο τοπικό πρωτάθλημα της Θράκης θα συνεχίσει ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο αρχηγός της εφηβικής ομάδας του...
Πανερυθραϊκού πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θράκης (με υποσχετική), προκειμένου να συνδυάσει και τις σπουδές του.

Ο αθλητής έκανε ντεμπούτο μάλιστα με τη νέα του ομάδα στην αναμέτρηση με τον Πανδραμαϊκό όπου η Κομοτηνή νίκησε εκτός έδρας 3-0 σετ.

Ο Παπαδοπουλος (1.88 ακραίος) προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανερυθραϊκού και μετά από πολλές διακρίσεις με τα παιδικά και εφηβικά του Πανερυθραϊκού υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Χατζηπέρου είχε συμμετοχές και στην αντρική ομάδα του Πανερυθραϊκού που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Β΄ Εθνικής 2011-12.

Σχετικά άρθρα

  • Όταν ο πλανήτης σταμάτησε να παίζει βόλεϊ
    Ο Κορονοϊός κατάφερε να υποχρεώσει εώς τώρα 49 πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα σε αυτά και το δικό μας εθνικό, να αναστείλουν προσωρινά κάθε αγωνιστική δραστηριότητα ενώ 16 ομοσπονδίες αποφάσισαν να κατεβάσουν οριστικά ρολά για φέτος και να ανακηρύξουν τους πρωταθλητές των κατηγοριών τους ή να τελειώσει η σεζόν χωρίς πρωταθλητή, μετά από νέα τροποποίηση των συστημάτων διεξαγωγής τους, η οποία προέκυψε μετά από συνολική κοινή λύση με τα συμμετέχοντα σωματεία.
  • Πρώτη κόντρα πριν τα πλέι άουτ για Εθνκό Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνή
    Τα ξίφη τους διασταυρώνουν οι δύο εκπρόσωποι της Θράκης, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η Κομοτηνή για την 22η αγωνιστική της κανονικής περιόδου αλλα και ενόψει των πλέι άουτ (22η αγωνιστική, 29/3, 18.30, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής).
  • Σάκης Ψάρρας: «Δεν υποτιμώ κανέναν, όλοι θα παίζουν το ίδιο»
    Αποφάσισμένος να επιβάλει την φιλοσοφία του μέσα και έξω από τον πάγκο της ομάδας του ΠΑΟΚ είναι ο Σάκης Ψάρρας. Ο νέος τεχνικός του δικεφάλου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους και είπε:
  • Η αφιέρωση του Δεληκώστα στον Ρουμελιώτη και τα πολλά λάθη της Κομοτηνής
    Στον Νίκο Ρουμελιωτη αφιέρωσε την νίκη του Παμβοχαϊκού ο Κώστας Δεληκώστας ενώ ο Ηλίας Κρεούζης της Κομοτηνής εστίασε στα λάθη των παικτών του.

     
  • Για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κομοτηνή
    Με τη αναμέτρηση μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κομοτηνής που θα γίνει στο γυμναστήριο του Πανελληνίου στις 17.30 και θα μεταδοθεί ιντερνετικά από την κρατική τηλεόραση (ERTplay) ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League (5η αγωνιστική, 12/11, 17.30, διαιτητές: Βασιλειάδης, Κουτσούλας).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ