1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-01-2017 19:01

Τα... μοντέλα της Ρόδου

Ένα νέο ημερολόγιο εκδίδει η ομάδα του Ροδίων Άθλησις, με τις γυναίκες του συλλόγου να διαφημίζουν τα τμήματα και τις εγκαταστάσεις του.



Αναλυτικά

«Μ' έναν ιδιαίτερο τρόπο καλωσορίζει τη νέα χρόνια, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις. Οι αθλήτριες της ομάδας μας, φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες του καθιερωμένου ετήσιου ημερολογίου ,αυτή τη φορά εκτός γηπέδου αλλά εντός του αθλητικού κέντρου.

Επέλεξαν τον τρόπο αυτό για να παρουσιάσουν στο κοινό τόσο τις εγκαταστάσεις του Ροδίων Άθλησις όσο και τα αθλήματα που λαμβάνουν χώρα σε αυτό , όπως η κολύμβηση, το ποδόσφαιρο, η ρυθμική γυμναστική και πολλά άλλα. Το ημερολόγιο του 2017 θα παρουσιαστεί και επίσημα το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 στο κλειστό γήπεδο του Ροδίων Παιδεία όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Πορφύρα στο πλαίσιο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα ημερολόγια στην είσοδο του γηπέδου και φυσικά να απολαύσουν τις προσπάθειες των κοριτσιών που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στη 4η αγωνιστική της Β’ φάσης του κυπέλλου και μάλιστα με μια ομάδα που θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η διοίκηση του σωματείου μας, καλεί όλους τους φίλους του βόλεϊ να παρευρεθούν στο γήπεδο και μαζί με όλους εμάς να δημιουργήσουν μια εορταστική ατμόσφαιρα και να επιβραβεύσουν με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των αθλητριών. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ