1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-12-2016 15:14

Το... νέο αστέρι της Νίκαιας

Αστέρας Νίκαιας. Το όνομα αυτό μπορεί σε πολλούς να είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό του βόλεϊ. Για πόσο ακόμη όμως; Πάμε όλοι μαζί να ξετυλίξουμε το κουβάρι της νεοσύστατης αυτής ομάδας.
Από τον περασμένο Φεβρουάριο στον Αστέρα Νίκαιας και συγκεκριμένα από τους διοικούντες Παναγιώτη και Αντώνη Μαρούλη, έχει ξεκινήσει ένας προγραμματισμός με στόχο να δημιουργηθεί ένας σύλλογος έτσι όπως τον έχουν ονειρευτεί και σχεδιάσει. Η ομάδα, φτιάχτηκε έτσι ώστε να νικάει καθαρά, εντός και εκτός γηπέδων. Με στόχους όχι μόνο αγωνιστικούς, αλλά και προσφέροντας σε όλο τον κόσμο που ασχολείται γύρω από τον Αστέρα Νίκαιας μία δεύτερη οικογένεια, έναν δεύτερο δάσκαλο για τα παιδιά, αλλά και έναν οργανισμό που είναι δίπλα σε κάθε πρόβλημα του αθλητή και όσων είναι κοντά στον σύλλογο με οποιονδήποτε τρόπο (γονείς, διοικητικά στελέχη, χορηγοί).

Μέσα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ο Αστέρας Νίκαιας έχει καταφέρει τα εξής:

- Δημιούργησε το δικό του υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

- Ο σύλλογος εφοδιάστηκε με αθλητικό υλικό που θα ζήλευαν πολλές μεγάλες ομάδες μεγάλυτερων κατηγοριών.

- Δημιουργήθηκαν τέσσερα καινούρια τμήματα (ομάδα γυναικών, ομάδα νεανίδων, ομάδα παίδων, ομάδα vintage).

- Προστέθηκε στην ομάδα ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα στον τομέα των ακαδημιών και παλιά δόξα της Νίκαιας σαν αθλητής βόλεϊ, ο Κωνσταντίνος Καϊμάκης.

- Με έξοδα της ομάδας, όλα τα τμήματα τοποθετήθηκαν σε κλειστά γήπεδα μισθώνοντας ειδικούς χώρους, παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν για τις ώρες στα γήπεδα της Νικαιας.

- Οι υπεύθυνοι του συλλόγου συνεργάζονται και ασφαλίζουν δωρεάν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά και όσους είναι γύρω από τον σύλλογο.

- Φιλοξενούν με σεβασμό όλους τους αντιπάλους στα εντός έδρας παιχνίδια όπως έχουμε δει και από τις μεταδόσεις του SportsOnAir, προσφέροντας μέχρι και δώρα σε κάθε αντίπαλο αθλητή και προπονητή.

- Μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, φτιάχτηκε ένα λειτουργικό μοντέλο οργάνωσης με την βοήθεια και τη πρόσληψη του κυρίου Μαθιουδάκη Μιχαήλ στην θέση του τεχνικού διευθυντή, μέσα στα πλαίσια του οποίου ο σύλλογος καταφέρνει και αναπτύσσεται υγιώς μέρα με τη μέρα.

kaimakis

Ο προπονητής των ακαδημιών Κωνσταντίνος Καϊμάκης 

Ο Αστέρας Νίκαιας και τα αδέλφια Μαρούλη, έχουν σκοπό να κάνουν πολλά περισσότερα, ακόμα είναι στην αρχή, δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν και θα προσπαθούν για το καλύτερο. Στο άμεσο μέλλον ο σύλλογος διαρκώς θα εξελίσσεται και θα δημιουργεί όλο και περισσότερο.

Τέλος να κάνουμε και τον απολογισμό του συλλόγου σε αγωνιστικά θέματα:

Οι κορασίδες πέρασαν στην επόμενη φάση και είναι φαβορί στον όμιλο τους για να τερματίσουν πρώτες και να πάνε στο Final 4 που θα τους επιτρέψει να περάσουν στην επόμενη κατηγορία.

Οι νεανίδες πέρασαν στην δεύτερη φάση πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις και έχουν όλα τα προσόντα για να περάσουν στο Final 8 όπου θα είναι μια τεράστια διάκριση για τον σύλλογο.

neanides

Η ομάδα νεανίδων

neanides2

Η ομάδα νεανίδων σε ... πανηγυρικό τόνο

Η γυναικεία ομάδα, όπου είναι και πρωτοεμφανιζόμενη, έχει καταφέρει να βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία χωρίς ακόμα να έχει χάσει παιχνίδι και νικώντας το ντέρμπι με τον δεύτερο μέσα στην έδρα του, δείχνοντας έτσι την πρόθεσή της να πάρει από φέτος το πρωτάθλημα και να ανέβει κατηγορία. 



gynaikes2

Οι γυναίκες μετά από νικηφόρο παιχνίδι

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο προπονητής του Αστέρα, Παναγιώτης Μαρούλης, έχει χρησιμοποιήσει σε κάθε παιχνίδι όλο του το ρόστερ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν στις νίκες της ομάδας αθλήτριες που είναι ηλικιακά νεανίδες, κορασίδες αλλά και παγκορασιδες.

Στον Αστέρα είναι περήφανοι και ευτυχισμένοι να βλέπουν πως αυτή η ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Η προσπάθεια ξεκίνησε μόλις πριν οκτώ μήνες, αλλά όπως λένε και οι ίδιοι "είμαστε ακόμα στην αρχή".

Το όνειρό τους είναι να δουν το γήπεδο γεμάτο από ανθρώπους που αγαπούν το βόλεϊ, τον αθλητισμό, αλλά και τον υγιή ανταγωνισμό. 

1 σχόλιο

  • Comment Link Χαρης Κουρκουλος Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 14:57 posted by Χαρης Κουρκουλος

    Συγχαρητήρια σε όλους σας για την τρομερή δουλειά και ιδιαίτερα στον Τεχνικό διευθυντή τον κ.Μαθιουδάκη που απέδειξε και με τις μεταγραφικές του κινήσεις αλλά και με την τεχνογνωσία του στο κομμάτι της διαχείρισης της ομάδας,πως ουσιαστικά έδωσε άλλον αέρα και επίπεδο σε μια ομάδα που η λειτουργία της είναι εφάμιλλη ομάδων επαγγελματικών κατηγοριών....Και πάλι συγχαρητήρια...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ