1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-11-2016 14:37

Μόνος στην κορυφή ο Κύδων

Σπουδαίας βαθμολογικής και όχι μόνο σημασίας νίκη πέτυχε ο Α.Ο.Κύδων ο οποίος μέσα στο Εθνικό Στάδιο Χανίων κέρδισε δίκαια την Γ.Ε.Ηρακλείου με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα των Χανίων ξεπέρασε την Γ.Ε.Η στον βαθμολογικό πίνακα και έμεινε μόνη στην πρώτη θέση.
Η ομάδα του Δαμιανού Χατζηδαμιανού έκανε σπουδαία εμφάνιση και κέρδισε δίκαια ένα αγώνα που κατέθεσε ψυχή. Η Γ.Ε.Η ήταν ωστόσο ισάξιος αντίπαλος.

Απόλυτα ισορροπημένο ήταν το πρώτο σετ αλλά ο Α.Ο.Κύδων κατόρθωσε με σωστές επιλογές να ξέφυγουν με 18-14 και να κρατήσει την διαφορά με συνέπεια να προηγηθεί με 25-22 στο ντέρμπι.

Όλα τα λεφτά το μπλοκ
Με όπλο το μπλοκ που στα κρίσιμα σημεία δούλεψε στην εντέλεια ο Α.Ο.Κύδων πήρε και το δεύτερο σετ με συνέπεια να προηγηθεί με 2-0 στο ντέρμπι.

Στο τρίτο σετ ο Α.Ο.Κύδων μπήκε δυναμικά προηγήθηκε 16-8, αλλά η Γ.Ε.Η χάλασε την υποδοχή των γηπεδούχων με το σέρβις ισοφάρισε 20-20 και από εκείνο το σημείο το σκορ πήγαινε πόντο – πόντο, ο Α.Ο.Κύδων κατάφερε να λύσει τα προβλήματα στην υποδοχή κέρδισε 25-23 μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-20, 25-23)

Α.Ο.ΚΥΔΩΝ(Χατζηδαμιανού): Νικολουδάκη, Αντιμισίαρη, Χαριτάκη, Κιλιτζιράκη, Βοτζάκη, Γκουγκουλή/ Ρηγάκου(λ), Ταράτσα, Βάρλα, Μαρινάκη, Ποντικάκη, Τσαφαράκη, Κορομηλά(λ)
Γ.Ε.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Σταυρόπουλος): Αποστολάκη, Λαρεντζάκη, Παπασπυροπούλου, Κορωνίδου, Μυγδάλη, Ανδρουλάκη/ Λίσβελαντ(λ), Κάππου, Μήλιου, Κανδυλάκη, Καράλη, Λορέντζου, Παπαδάκη(λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ