1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-03-2013 15:06

Προβάδισμα για την άνοδο τα Γλυκά Νερά

Σημαντικό προβάδισμα για την άνοδο στην 1η Τοπική Κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ απέκτησε η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Γλυκών Νερών μετά τη σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-2σετ απέναντι στην πολύ καλή και αήττητη μέχρι χθες στα play off, ομάδα του Αγίου Στεφάνου. Έτσι τα κορίτσια των Γλυκών Νερών, αφενώς διατήρησαν το αήττητο της ομάδας τους από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, αφετέρου απολαμβάνουν από χθες την «γλυκιά μοναξιά» της 1ης θέσης στην «ειδική» βαθμολογία των play off Ανόδου.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα κατάμεστο από φίλους και των δύο ομάδων γυμναστήριο, η πλειοψηφία των οποίων ήταν μικρά παιδιά τα οποία προέρχονταν από τις πλήρως αναδιοργανωμένες και πολυπληθείς Ακαδημίες του Γ.Σ. Γλυκών Νερών. Οι διακυμάνσεις στο σκορ και το θέαμα που παρουσίασαν κατά διαστήματα οι δύο ομάδες, προσέφεραν πλούσιες συγκινήσεις. Η ποιότητα του αγώνα ήταν σίγουρα ανώτερης κατηγορίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τα Γλυκά Νερά να έχουν από την αρχή του 1ου σετ το προβάδισμα στο σκορ και εκμεταλλευόμενα τα πολλά λάθη (κυρίως από τη θέση του σέρβις) των κοριτσιών του Αγ.Στεφάνου, να επικρατούν με σκορ 25-20. Το 2Ο σετ ξεκίνησε στον ίδιο ρυθμό με τα Γλυκά Νερά να έχουν μικρό προβάδισμα. Όμως ο Αγ. Στέφανος δεν εγκατέλειψε, προηγήθηκε 12-14 και με καταπληκτικό σέρβις της πολύ καλής και έμπειρης πασαδόρου του, κατέκτησε το σετ με 14-25 !!! Και στο 3ο σετ, τα Γλυκά Νερά προηγούνται μέχρι και 17-12 αλλά και πάλι στη συνέχεια η πασαδόρος του Αγ. Στεφάνου από τη θέση του σέρβις «εκτελεί» και το σετ «γυρίζει», με τελικό σκορ 19-25. Το 4ο σετ που ακολούθησε, ήταν το πλέον συναρπαστικό, καθώς οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ με τον Αγ.Στέφανο να προηγείται με 17-19 αλλά τα κορίτσια των Γλυκών Νερών να κάνουν τη δική τους ανατροπή και να κερδίζουν το σετ με σκορ 25-20, ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ. Στο 5ο σετ τα Γλυκά Νερά μπήκαν με καλύτερη ψυχολογία και εκμεταλλευόμενα μία μικρή απογοήτευση των κοριτσιών του Αγ. Στεφάνου αλλά και παρακινούμενα από τους ενθουσιώδεις φίλους τους, κατόρθωσαν να το κατακτήσουν με σχετική ευκολία, με σκορ 15-10.

Τα σετ: 3-2 (25-20, 14-25, 19-25, 25-20, 15-10)

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαϊωάννου Δ.): Ψάρρη(c), Νταλαμπίρα, Βαρβέρη, Φαράκου, Βέλλιου, Καλύβα, Γκελαμέρη (λ), Τσακογιάννη, Κούρκουλου, Κρισίλια, Τσιμπουράκη, Γρύλλη,
Αγίου Στεφάνου (Παντόπουλος Γ.): Καλογερά(c), Διασάκου, Βινιερατου, Συμεωνίδου, Μπούρη, Λέτσα, Τσουμάνη, Κώνστα, Χατζηθεοδώρου(λ), Νικολέτου(λ), Καραγιώργη-Βασιλάκου, Τσιορμπατζή

Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής η Α.Ε. Αχιλλεύς κέρδισε με 3-1 σετ την ομάδα του ΓΑΣ Χολαργού «παραμένοντας ζωντανή» στο κυνήγι της ανόδου.

Η βαθμολογία στα play off Ανόδου:
1. Γλυκά Νερά 8
2. Αγιος ΣΤέφανος 7
3. Αχιλλεύς 3
4. Χολαργός 0

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ