1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2013 02:10

Πρώτος τελικός Νέστωρα - Μακεδονικού την Πέμπτη με φαβορί τους... πράσινους

Μετά την αναβολή των αγώνων, λόγω του πένθους για τον Γιώργο Κατσαμούρη, αρχίζουν την Πέμπτη 14 Mαρτίου οι τελικοί του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών μεταξύ Νέστωρα και Μακεδονικού, με έπαθλο την άνοδο στην Α2 Ανδρών. Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 στις νίκες (πλεονέκτημα έδρας έχει ο Νέστωρ) και τον τίτλο θα κατακτήσει όποια συμπληρώσει τρεις νίκες. O προπονητής του Νέστωρα Στέργιος Κακάλας σε δηλώσεις

που έκανε παραδέχτηκε πως η ομάδα του έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά έχρισε φαβορί τον Μακεδονικό: «Η ομάδα μου έχει τον ενθουσιασμό και σίγουρα πολύ καλό ρόστερ, αλλά ο Μακεδονικός είναι ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν καλά από διαχείριση πίεσης και την ψυχολογία τέτοιων αγώνων. Δεν κρύβουμε πως θέλουμε την άνοδο και περιμένουμε οι φίλοι του βόλεϊ της Θεσσαλονίκης να γεμίσουν το γυμναστήριο του Βότση. Περιμένω να γίνει μια καλή σειρά αγώνων που πάνω απ΄όλα θα είναι γιορτή για το βόλεϊ.

Σήμερα αρχίζουν και οι ημιτελικές σειρές της Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών, οι νικητές των οποίων θα κερδίσουν την άνοδό τους στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών. Στο ζευγάρι Περσέα - ΑΟ Καβακλιωτών ο πρώτος προηγείται με 2-0 νίκες, ενώ στον "εμφύλιο" της Χαλκιδικής ο ΑΟ Πολυγύρου και η Αναγέννηση Ολυμπιάδας είναι ισόπαλες 1-1. Οι δύο νικητές των ημιτελικών θα συναντηθούν σε έναν τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή της κατηγορίας. Το πρόγραμμα των Play Off:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤ. ΑΝΔΡΩΝ (ΤΕΛΙΚΟΙ)

ΝΕΣΤΩΡ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (1-1): Πέμπτη 14/3, Βότση 20.30 - Πέμπτη 21/3, ΕΑΚ Νεάπολης 21.00 (αν χρειαστεί 3ος αγώνας θα οριστεί αργότερα)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ)

ΠΕΡΣΕΑΣ - ΑΟ ΚΑΒΑΚΛΙΩΤΩΝ (2-0): Πέμπτη 14/3, ΔΓ Περαίας 21.30 - Πέμπτη 21/3, ΔΑΚ Αγ. Αθανασίου 21.30 (αν χρειαστεί) - Πέμπτη 28/3 (αν χρειαστεί)

ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ - ΑΝΑΓ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ (1-1): Πέμπτη 14/3, Πολύγυρος 21.00 - Πέμπτη 21/3, Σταυρός 21.00 - Πέμπτη 28/3 (αν χρειαστεί)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ