1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2016 13:18

Δύο μεταγραφές και μια ανανέωση στον Φιλαθλητικό Λαμίας

Ο Φιλαθλητικός Λαμίας ανακοίωσε την προσθήση αθλητών στο ρόστερ του.
Αναλυτικά

Ο σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδος μας 3 αθλητών. Πρώτος είναι ο Ορέστης Λιαμάκης με καταγωγή από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδος . Ο Ορέστης έχει ύψος 1.84 και είναι γεννημένος το 1999,δήλωσε πως είναι χαρούμενος που βρίσκεται σε αυτήν την ομάδα ,με την βοήθεια και την εμπειρία των συμπαικτών μου θα προσπαθήσω για το μέγιστο κάνοντας αυτό που αγαπώ, το να παίζω Βόλλευ.

Ο δεύτερος είναι ο Λαμιώτης Κουτσόβουλος Νικόλαος , έχει ύψος 1.82 και γεννημένος το 1992 .Ο Νίκος θα βρίσκεται στην πόλη της Λαμίας και θα βοηθήσει την ομάδα .Αγωνίζεται τόσο στην θέση του διαγωνίου αλλά τα καταφέρνει εξίσου καλά και σε αυτή του ακραίου.

Επιπλέον ανανεώνει για 3η συνεχή χρονιά ο αρχηγός της ομάδος Αθανασίου Αντώνιος . Ο Αντώνης είναι σε θέση με την εμπειρία του να πλαισιώσει τους υπόλοιπους και να βοηθήσει στα μέγιστα ώστε όλοι μαζί να συνθέσουν ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο. Οπότε μετά τους Σταθόπουλο , Μώρη , Λέζι , Κατρή και Χατζηκωνσταντίνου , εντάσσονται 3 ακόμη παίχτες στο φετινό ρόστερ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ