1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-03-2013 14:45

Άνοδος με ...αήττητο σερί

Πραγματοποιώντας ενδεχομένως την καλύτερη χρονιά της ιστορίας της, η Ομόνοια Ναυπάκτου επικρατώντας με 3-0 του ΖΑΟ στο γήπεδο της Παναγούλας στη Ζάκυνθο κατέκτησε το πρωτάθλημα, μένοντας αήττητη και στα δέκα παιχνίδια που έδωσε.

Παρότι η αποστολή της ομάδας της Ναυπάκτου είχε αρκετές ελλείψεις καθώς ταξίδεψαν μόλις πέντε ενήλικες, ενώ το υπόλοιπο ρόστερ συμπλήρωσαν παίδες του συλλόγου, η νίκη απέναντι στον ΖΑΟ ήρθε εύκολα, με 3-0 σετ.

Το πρώτο σετ κατακτήθηκε μάλλον εύκολα από την Ομόνοια, καθώς ξεκίνησε τον αγώνα πιέζοντας με το καλό σερβίς την ομάδα της Ζακύνθου κερδίζοντας πολλούς άσσους με τον Μητρόπουλο και τον Δ. Κόκκαλη. Το 13-25 του πρώτου σετ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού μέχρι εκείνο το σημείο.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι προέβαλαν μεγαλύτερες αντιστάσεις αλλά εν τέλει υπέκυψαν καθότι δεν είχαν τις λύσεις για να ανταπεξέλθουν περαιτέρω. 20-25 και 0-2 στα σετ για την Ομόνοια, η οποία είχε βάλει το νερό στο αυλάκι.

Με τους πιτσιρικάδες να ξεκινούν στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να κυνηγούν τον ΖΑΟ αλλά στο τέλος πάλι χαμογέλασαν αφού επικράτησαν με 21-25 τελειώνοντας το ματς με 0-3 σετ χωρίς να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης στον αντίπαλο.

Το ματς διεξήχθη σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, η φιλοξενία των νησιωτών περίσσευε και η φιλοξενούμενη ομάδα συνδύασε τη νίκη και το πρωτάθλημα γιορτάζοντας στα αποκριάτικα δρώμενα της πόλης, σε ένα εξαιρετικό κλίμα.

Η νίκη της Ομόνοιας σηματοδοτεί και την άνοδο της ομάδας στον Ή όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος. Η διοίκηση της ομάδας ετοιμάζει ως εκ τούτου γιορτή-φιέστα για την άνοδο που θα γίνει σε ημερομηνία που θα αποφασισθεί μετά από συνεννόηση με την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης  της Πελοποννήσου, με επικρατέστερη αυτή της 23ης  Μαρτίου.

Ζακυνθινός Α.Ο. (Γρηγόρης Αβτζής): Σιαφιλαίος, Μυλωνάς, Γκαγκαστάθης, Παγανόπουλος, Καλαιτζής, Κούτσης, Μαυρόπουλος, Στεφανός, Μουζάκης, Κακολύρης.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Τσούσης, Κόγγος, Μέτσης, κομάνι, Κεχαγιάς, Τσακανίκας, Κόκκαλης Δ., Παπαηλιόπουλος, Μητρόπουλος, Θεοφάνης, Λουκάς Κ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ