Εκτυπώστε τη σελίδα
10-10-2016 12:50

Αγιασμός για τις Αμαζόνες Μαΐστρου

Οι Αμαζόνες Μαΐστρου - Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου, τον ετήσιο Αγιασμό για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2016-17. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός των αθλητριών, των προπονητών και της διοίκησης, πλήθος από γονείς και φίλους της ομάδας.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πάτερ Ιωάννης του Ι.Ν.Αγίας Μαρίνας Μαΐστρου, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξ/πολης Γιάννης Βαταμίδης καθώς και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν.Μακεδονίας, του Α.Ο.Μαΐστρου, και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου. Ο πάτερ Ιωάννης με τις ευλογίες και την προστασία της θαυματουργής Αγίας Μαρίνας ευχήθηκε στις Αμαζόνες καλή αγωνιστική χρονιά και ευλόγησε όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και όλους τους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου Μαϊστρου.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου ο Ταμίας της ομάδος Κώστας Μπαρής ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στον Αγιασμό και την υποστήριξή τους στην ομάδα και ευχήθηκε στις αθλήτριες υγεία και επιτυχίες για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Υπεύθυνος της προπονητικής ομάδας Μάκης Δημητριάδης ανέλυσε την οργάνωση της ομάδας και τους στόχους της και τέλος παρουσίασε την επιστημονική ομάδα υποστήριξης των Αμαζόνων που αποτελείται από εξειδικευμένους ιατρούς (καρδιολόγο και ορθοπεδικό) καθώς και από τον ειδικό σε θέματα πληροφορικής, δημιουργό της πρωτοποριακής ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας και ανατροφοδότησης μεταξύ των αθλητριών, προπονητών και διοίκησης, το Mycoach, ένα πρωτοποριακό δημιούργημα των Αμαζόνων Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης για το οποίο ενδιαφέρονται να το χρησιμοποιήσουν ακόμη και ομάδες του εξωτερικού.

Η εκδήλωση έκλεισε με την φωτογράφιση της ομάδας και το απαραίτητο παιχνίδι για όλους τους παρευρισκόμενους.