Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
09-09-2016 19:40

ΕΣΠΕΘΡ: Έξι ομάδες στους άνδρες 13 στις γυναίκες στη Β Εθνική

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής για τα Εθνικά Περιφερειακά Πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής Ανδρών 2016-2017 και της Β’ Εθνικής Γυναικών 2016-2017, που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας (ΕΣΠΕΘΡ).
Για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών (Δ’ όμιλος), δήλωσαν συμμετοχή συνολικά έξι ομάδες, οι οποίες με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής: Α.Ο. Αμυγδαλεώνας, Α.Ο. Καβάλας, Α.Ο. Σερρών Άρτεμις, Α.Σ. Ελπίς Σερρών 2014, Α.Σ. Ερμογένης Ξάνθης και Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου.

Για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών (Δ’ όμιλος), δήλωσαν συμμετοχή συνολικά 13 ομάδες: Α.Ο. Αμυγδαλεώνας, Α.Ο. Καβάλας, Α.Ο. Μαΐστρου, Α.Ο. Ορεστιάδας, Α.Ο. Σερρών Άρτεμις, Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας, Α.Σ. Γαία Δράμας, Α.Σ. Ερμογένης Ξάνθης, Α.Σ.Α.  Έβρος Σουφλίου, Γ.Σ. Δράμας, Μ.Γ.Σ. ΑΕ Κομοτηνής, Σ.Φ.Β. Ερμής Δράμας και Φοίνικας Αλεξανδρούπολης.

Το σύστημα διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων καθώς και η ημερομηνία της κλήρωσης όπως και της έναρξης των πρωταθλημάτων Β’ Εθνικής Ανδρών και Γυναικών που διοργανώνει η ΕΣΠΕΘΡ θα ανακοινωθούν με Συμπληρωματική Προκήρυξη που θα εκδοθεί σύντομα.

thrakisports.gr