1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-09-2016 17:58

Νικούλη: «Να παίξουμε ποιοτικό βόλεϊ» (video)

Η προπονήτρια της Ένωσης Ιλίου Βάσω Νικούλη, μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου για την προετοιμασία της ομάδας, το ρόστερ, αλλά και τους στόχους που θέτει η ομάδα στο ξεκίνημα.
Αναλυτικά η Βάσω Νικούλη μίλησε

Για την προετοιμασία: «Είμαστε στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, δεν υπάρχει κάποιος τραυματισμός κι όλα πάνε μια χαρά».

Για το ρόστερ της ομάδας και το ότι αυτό έκλεισε νωρίς: «Ήταν θετικό αυτό, καθώς είναι η πρώτη μου χρονιά και προσπάθεια στον στίβο της προπονητικής και τελείωσε αρχές Ιουλίου το ρόστερ για μένα, με την προσθήκη παλιών μου συμπαικτριών και είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που τις έχω πλέον παίκτριες μου. Το ρόστερ απαρτίζεται από τέσσερις ηλικιακές ταχύτητες, είναι 16-18, όπου είναι παίκτριες του συλλόγου που αγωνίζονται επίσης σε Κορασίδες και Νεάνιδες από εκεί και πέρα, ηλικίες 20-24 είναι ο βασικός κορμός και περυσινός της ομάδος, συνεχίζουμε με ηλικίες όπως η Δανάη Δίγκα η πασαδόρος της ομάδας που είναι 28 και στα 32 συνομήλικη μου στο κέντρο η Ιωάννα Δήμα και από εκεί και πέρα κλείνουμε με ηλικίες 37-40 που είναι οι πιο έμπειρες παίκτριες της ομάδος».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο αρχικός στόχος της ομάδας είναι να παίξει ποιοτικό και καλό βόλεϊ από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Νομίζω όποιος παίζει καλό και ποιοτικό βόλεϊ του έρχονται και τα αποτελέσματα».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ