Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-09-2016 22:13

Ξεκίνησε με Ντάκουρη και Χρηστάρα ο Ερμής

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση και η πρώτη προπόνηση για τον Ερμή Ηγουμενίτσας. Η ομάδα ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο στην πρώτη προπόνηση για να ξεμουδιάσει με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο καθώς υπήρξαν δυο επιστροφές για την νέα σεζόν και έξι παίκτες της παιδικής ομάδας προήχθησαν στην ανδρική.
Η πρώτη επιστροφή είναι ο πασαδόρος Ντάκουρης Κωνσταντίνος, ο οποίος μετά από απουσία δύο ετών επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και η δεύτερη του διαγώνιου Χρηστάρα Παύλου μετά από απουσία ενός έτους, όπου και αγωνιζόταν σε ομάδα των Ιωαννίνων στην Α2 Εθνική κατηγορία. Οι παίκτες που προήχθησαν από το παιδικό στο αντρικό για να αποκτήσουν εμπειρίες και να έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα είναι οι: Βασίας Δημήτρης, Λάμπρου Ορφέας, Μιχαλάς Χρήστος, Μπάρμπας Μιχάλης, Μπιτχαβάς Ελευθέριος και Τσίρης Χρήστος.

Δηλώσεις Ντάκουρη Κωνσταντίνου:

«Μετά την διετή απουσία μου, επιστρέφω στην ομάδα για να βοηθήσω να επιτύχει τους στόχους της, όσο οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μου το επιτρέπουν. Η επιστροφή μου έγινε μετά από παρότρυνση των νεοτέρων της ομάδας να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για να μπορέσουν τα νέα παιδιά να αποκτήσουν εμπειρίες»

Δηλώσεις Χρηστάρα Παύλου:

«Μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφω στην ομάδα του Ερμή για να βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν νέα παιδιά τα οποία θα βοηθήσουν την ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα και θα αποκτήσουν εμπειρίες, αλλά είναι κρίμα να μην έχει η Δυτική Ελλάδα έναν εκπρόσωπο σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ο Ερμής είναι μια ομάδα η οποία έχει πολλά παιδιά στα τμήματα υποδομής, έχει ένα γήπεδο διαμάντι, το οποίο έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν διοργάνωση All Star και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, έχει τον κόσμο αρωγό στις προσπάθειες του και για τους λόγους αυτούς περιμένουμε από την νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας να λάβει θέση και να μας τοποθετήσει σε όμιλο της Α2 Ανδρών όπως έχουμε ζητήσει. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς για όλους».

Το ρόστερ του Ερμή Ηγουμενίτσας:

Πασαδόροι: Ντάκουρης Κωνσταντίνος

Νίκου Πέτρος

Κεντρικοί: Βαμβέσος Ιωάννης

Μπαλαμάτσιας Σταύρος

Χεκίμογλου Επαμεινώνδας

Λάμπρου Ορφέας

Ακραίοι: Μπούτρης Φίλιππος

Νίκου Νέστορας

Μιχαλάς Χρήστος

Τσίρης Χρήστος

Λίμπερο: Μπάρμπας Μιχάλης

Βασίας Δημήτρης

Διαγώνιοι: Χρηστάρας Παύλος

Μπιτχαβάς Ελευθέριος