1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-08-2016 12:57

Ο Μπελιγράτης επιστρέφει για το Κουκάκι

Σιωπηρές αλλά ουσιαστικές κινήσεις, έγιναν από την ανδρική ομάδα του Κουκακίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρώτα από όλα, ενισχύθηκε με τον Παύλο Μπελιγράτη, πρώην πρωταθλητή Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014.
Ο Μπελιγράτης είχε σταματήσει για αρκετά χρόνια και αφοσιώθηκε στην προπονητική του μπιτς βόλεϊ, με την τελευταία του ομάδα θα είναι ο Μίλωνας.

Εξαιρετική κίνηση είναι και η μεταγραφή του κεντρικού Γεράσιμου Πουλή που έχει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο Α1 και Α2.  

Αναλυτικά

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του πρώην Πρωταθλητή του Beach Volley και μέλους της Εθνικής Beach Volley στην ολυμπιάδα του 2004, Παύλου Μπελιγράτη στην ομάδα μας όπου θα καλύψει τη θέση ακραίου.OΠαύλος Μπελιγράτης, γνωστός προπονητής beach volley,  επανέρχεται στην ενεργό δράση μετά απο απουσία αρκετών ετών και έχοντας τελευταία ομάδα τον Μίλωνα.

Η δεύτερη σημαντική προσθήκη είναι αυτή του γιγαντόσωμου (2.05) Γεράσιμου Πουλή όπου θα βρεί τον πρώην συμπαίχτη του στον Μίλωνα, Παύλο Μπελιγράτη και με τη πλούσια εμπειρία του σε Α1 και Α2 (Εθνικός Πειραιά, Νίκαια, Χανιά, Μίλων, Φοίνικας Σύρου, Ταταύλα κ.α.) θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κουκακίου είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και τις μεταγραφές των:

Γιώργου Καράμπελα (Κεντρικός απο ΓΣ Εθνικός)
Γίωργος Λίλιος (Διαγώνιος-Ακραίος απο Α.Ε. Γκύζη-Πολυγώνου)
Δημήτρη Ζανάκη (Ακραίος απο ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας )
Άκη Σταμόπουλος (Ακραίος-Λίμπερο απο ΠΟΚ Έσπερος)

Επίσης στην ομάδα επιστρέφουν ο Ηλίας Σαλίτ (Πασαδόρος που σπούδαζε στο εξωτερικό) και ο Ορέστης Ζερβονικολάκης (Κεντρικός που σπούδαζε στο Ρέθυμνο).

Απο την ομάδα αποχώρησαν οι Άρης Παπαδογούλας  (ΑΟ Βαρης «Ο Αναγυρούς), Ορέστης Λαζαρίδης (ΓΣ Κυψέλης), Αγγελος Φωτιάδης (Άνεμος Χανίων), ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον Αντώνη Νέρη που αποχώρησε απο την ενεργό δράση.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Κουκάκι θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις αντίστοιχες διοικήσεις του ΠΟΚ Έσπερος και ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου για τη πολύ καλή συνεργασία τους στα θέματα μεταγραφών

Η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 29 Αυγούστου.



Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ