1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-08-2016 12:03

Έξι προσθήκες στην Αναγέννηση Ρυσίου

Με έξι εξαιρετικές αθλήτριες ενισχύθηκε η Αναγέννηση Ρυσίου με στόχο να είναι ανταγωνιστική  τη νεά σεζόν στην Β Εθνική  γυναικων, όμιλος ΕΠΕΣΘ.

 



Η Αναγέννηση Ρυσίου κατά την μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να ενισχυθεί για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής την νέα σεζόν, μετά τις ανανεώσεις των Ριζοπούλου Ινκας, Σάγκοβιτς Δήμητρας, Γιαννετάκη Ηλιάνας, ανακοινώνει επιπλέον τις παρακάτω μεταγραφές:

Την απόκτηση της libero Δώρας Φουτσιτσάκη από το Πειραματικό. Εχει ξεκινήσει απο τον ΕΟΣ(Α2) και έχει αγωνιστεί ακόμα στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου(Β' εθνική) και το Πειραματικό(Β' εθνική).

Την απόκτηση της πασαδόρου Τζίνας Καραγιανοπούλου από τον Γαλαξία. Εχει ξεκινήσει από την ομάδα του Γαλαξία(Β' εθνική) και έχει αγωνιστεί ακόμα στον Ναύαρχο Βότση(Α2) και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς(Β' εθνική).

Την απόκτηση της κεντρικής Σιμόνας Κομνίνο από την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Εχει ξεκινήσει από τον Επίκουρο Πολίχνης(Α2) και εχει αγωνιστεί ακόμα στον Ηρακλή(Α1) και στην Ελπίδα Αμπελοκήπων(Α2).

Την απόκτηση της ακραίας Νικολέτας Στρατηλάτη από τον ΠΑΟΚ. Εχει ξεκινήσει από τον Εαρινό(Α2) και έχει αγωνιστεί ακόμα στον Άρη (Α1), στον Μέγα Αλέξανδρο( Β' εθνική) και στον ΠΑΟΚ(Β' εθνική).

Την απόκτηση της ακραίας Μαρίας Φασούλη από τον ΓΣ Ιωαννίνων. Εχει ξεκινήσει από τον Ηρακλή Ιωαννίνων(Α2) και έχει αγωνιστεί ακόμα στην ΜΕΝΤ(Β' εθνική), και ΓΣ Ιωαννίνων (Α2).

Την απόκτηση της κεντρικής Μάγδας Τσιακλάγκανου από τον ΠΑΟΚ. Εχει ξεκινήσει από τον ΓΣ Βόλου και έχει αγωνιστεί ακόμα στον ΠΑΟΚ(Β' εθνική).

Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου καλωσορίζει τις νέες αθλήτριες και εύχεται τα καλύτερα για τη νέα σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ