1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-08-2016 19:13

Τριπλή ενίσχυση για τον Απόλλωνα Αγίου Δημητρίου

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Αγίου Δημητρίου. Απέκτησε τις Ηλιάνα Δήμου από τον Άλιμο, Μιρέλα Χαραλαμποπούλου από το Αιγάλεω και την Κατερίνα Μηνά από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

O Γ.Σ Απόλλων Αγ. Δημητρίου ανακοινώνει την μεταγραφή 3 αθλητριών :


α) της έμπειρης ακραίας και διαγώνιας Ηλιάνας Δήμου. Η Ηλιάνα είναι 25 ετών και είχε επιτυχημένες χρονιές σε αρκετά σωματεία εθνικών κατηγοριών με τελευταίο σταθμό τον Α.Π.Σ. Αλίμου.

β) της Μιρέλλας Χαραλαμποπούλου. Η Μιρέλλα είναι 16 ετών και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού βόλλεϋ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε από τον Α.Ο. Αιγάλεω.

γ) της Κατερίνας Μηνά η οποία επιστρέφει, στην ομάδα που πρωτόπαιξε βόλλεϋ, μετά από 4χρόνια στον Αστέρα Αγ. Δημητρίου. Η Κατερίνα είναι 16 ετών με πολύ καλά προσόντα τα οποία ελπίζει επιτέλους να αξιοποιήσει.

Επίσης ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τη πασαδόρο και αρχηγό Κουτροπούλου Γεωργία η οποία πραγματοποίησε μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά. Θα βοηθήσει και φέτος στην υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει το σωματείο μαζί με τις Αθηνά Ζώτου, Εύα Κατσαμά, Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, Δανάη Διαμαντοπούλου, Κωνσταντίνα Βροντάκη, Ιωάννα Μερζιώτη, Βίκυ Λάμπου.


Ο σύλλογος είναι σε επαφή με άλλες 3-4 αθλήτριες στην προσπάθεια του να δημιουργήσει την ομάδα που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

8 σχόλια

  • Comment Link --------------- Παρασκευή, 05 Αυγούστου 2016 07:08 posted by ---------------

    Ο ........ είναι άλλος ένας πονεμένος και πικραμένος!!! Δώστε και άλλο πόνο στον εφοπλιστή και τα λοιπά παιδιά των περιχώρων!!!

  • Comment Link ........................ Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 16:35 posted by ........................

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΟΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΩΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  • Comment Link beachvolleyfun Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2016 08:30 posted by beachvolleyfun

    Ο Southbeach πρέπει να είναι μπαμπας από τις αποχωρήσασες που προκόψαν όλες, πήραν πρωταθλήματα και εξελίχθηκαν.

  • Comment Link northvolleybeach Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 20:00 posted by northvolleybeach

    Southbeach από τα σχόλια σου καταλαβαίνω ότι πρέπει να σε τάϊσαν πολό πόνο και πίκρα οι τύποι εκεί!!

  • Comment Link  ΣΜΑΚ Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2016 15:01 posted by ΣΜΑΚ

    Πάλι δεν γράφεις για ποια αναφέρεσαι από τις τρεις μεταγραφες southvolleybeach, που να σου ζητούσα το όνομά σου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ