Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
17-06-2016 11:41

Αποσύρθηκε ο ΑΣ Κέρκης Μαραθόκαμπου από τα μπαράζ

Με ηλεκτρονική επιστολή του στην ΕΟΠΕ ο πρωταθλητής Σάμου, ΑΣ Κέρκης Μαραθόκαμπου απέσυρε τη συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στην Α2 ανδρών καταγγέλοντας την ΕΟΠΕ για τις συνεχείς αναβολές των αγώνων.



«Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις συνεχείς αναβολές και της μη συνεννοήσεις από την ΕΟΠΕ καθώς και την μη απάντηση σε όλα τα μαιλ που στείλαμε για το πότε θα γίνουν τα μπαράζ έως ενδείξη διαμαρτυρίας αποσυρόμαστε από αυτό το θέατρο του παράλογου γιατί δεν έχουμε την διάθεση να συμμετασχουμε σε αυτό! Θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση μας στα μέσα... Ευχαριστούμε πολύ Κερκης Μαραθοκαμπου Καλή επιτυχία στις δυο ομάδες», αναφέρει η ομάδα. 

 

Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Σάμου, θα συμμετείχε στα μπαράζ μαζί με τους πρωταθλητές Χίου και Δωδεκανήσων που κανονικά θα διεξάγονταν τον Απρίλιο, αλλά μετά από συνεχείες αναβολές οι αγώνες δεν έχουν γίνει ακόμα. 

3 σχόλια

  • Comment Link Αθλητής ΦΟΚ ΧΙΟΥ Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 23:59 posted by Αθλητής ΦΟΚ ΧΙΟΥ

    Συγχαρητήρια στην ΕΟΠΕ. Αποτελεί ενα μεγάλο σκάνδαλο για το άθλημα οτι εγινε δεκτό το αίτημα της Κω για αναβολή λόγω πανελληνίων εξετάσεων σε αντρικό και οχι παιδικοεφηβικο πρωταθλημα.. Αλλα για το αίτημα της Σάμου και της ΧΙΟΥ, για την αναβολή λόγω εξεταστικης των φοιτητών δεν τους καίγεται καρφί.

    •Καλα τα καταφέρατε, έμειναν 2 ομάδες.. Τωρα το που μένει ειναι να ορίσετε τους αγώνες εκτος ΧΙΟΥ όπου ήταν προγραμματισμένοι για να τελειώσει όλη αυτη η φαρσοκωμωδία.

    •Μήπως θέλετε να δώσετε το πρωταθλημα με ορισμό ή μήπως να παίξουμε με την Κω το μπαραζ; Αλλα οχι στην σαλα, στην άμμο..
    Μαζι με εσάς και τα κουβαδάκια σας γιατι όλοι γελάνε μαζι σας με πιο πρόσφατο φαινόμενο τον διαχωρισμό ομίλων Α2 με τις ομάδες της Πελοποννήσου να ειναι στον όμιλο του βορρά.

    Παρακαλώ πολύ να δημοσιευτεί.

    Με εκτίμηση,
    Ένας αθλητής του Φ.Ο.Κ. ΧΙΟΥ.

  • Comment Link Θοδωρής Κανελλόπουλος Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 09:49 posted by Θοδωρής Κανελλόπουλος

    Καλά τα κατάφερε η ΕΟΠΕ κάνοντας τα χατίρια της ομάδας της Κω! πέταξε την μια ομάδα (Σάμος) εκτός και θα μαζέψει τους παίκτες της Χίου από την παραλία που παίζουν beachvolley, για να τελειώσει ένα πρωτάθλημα στημένο - κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους ( συμφέροντα τους ).

  • Comment Link lower Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 09:16 posted by lower

    Ωραίο πρωτάθλημα!! Συγχαρητήρια στην Ε.Ο.ΠΕ. Απομένει να μην πάει και η Κω λόγω κόστους μετακινήσεων,διαμονής, λόγω παικτών και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια η Χιος. Τότε η Ε.Ο.ΠΕ. θα πανηγυρίζει για ένα πετυχημένο πρωτάθλημα