Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
08-04-2016 13:06

Προβάδισμα ανόδου για τον Περσέα

Γιώργος Γκολέμας. Θεσσαλονίκη. Στον πρώτο τελικό των  play off της Β΄ Εθνικής Ανδρών της ΕΠΕΣΘ ο Περσέας νίκησε την Καλαμαριά, ύστερα από ένα δραματικό αγώνα, με σκορ 3 – 1 και έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδό του στην Α2, παρουσία αρκετών θεατών.
Η ομάδα της Περαίας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε στην Καλαμαριά τον Απόλλωνα με 3-1 και προηγείται πλέον με 2-1 στις νίκες. Με το σπάσιμο της έδρας, η ομάδα του Άλεξ Ντίαζ έχει πλέον την ευκαιρία να κατακτήσει τον τίτλο στην Περαία την Πέμπτη 14/4 στις 21:30. Αν ο Απόλλων κερδίσει, τότε η σειρά των τελικών θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17/4 στην Καλαμαριά.

Τα σετ: 1 – 3 (26-24, 22-25, 25-27, 20-25)

Πολύ καλή η διαιτησία του Αλέξη Αβραμίδη και Γιώργου Δρανίτσα. Επόπτες: Σωτηρία Βάμβα και Αθανάσιος Ειρηναίος Μουζαλας. Σημειωτής: Γεωργία Παπαδοπούλου. Παρατηρητής Στάθης Βανδώρος.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Μανιώτης): Παπανικολάου, Βασιλείου, Αραμπατζής, Βάσιος, Μποτούλης (λ), Μπάλλος, Κωνσταντινίδης, Θεοδωρίδης, Πετρίδης, Καλέργης, Γκιτζέκος, Τζαφερη (λ), Τσιότσης.

ΠΕΡΣΕΑΣ(Γιομδούρης): Αδαμάκης, Χατζηγώγος, Αλαγιαλογλου (λ), Πλακα, Μαστοράκης, Τσαγγαλίδης, Γουσιόπουλος, Δημιανης, Ντιαθ-Λουις, Χριστοφόρου, Τζανής