1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2016 15:08

Προβάδισμα ανόδου για την ΧΑΝΘ, 3-1 τον Πειραματικό

Θεσσαλονίκη, Γιώργος Γκολέμας. Στον πρώτο τελικό των  play off της Β΄ Εθνικής Γυναικών της ΕΠΕΣΘ η ΧΑΝΘ νίκησε το Πειραματικό με σκορ 3-1 στο κατάμεστο γήπεδο του Βότση.
Τα κορίτσια της Αδελφότητας μπήκαν στο γήπεδο με αποφασιστικότητα για την νίκη και με όπλο το σέρβις, καλή υποδοχή, αλληλοκάλυψη και καλά ποσοστά στις επιθέσεις δεν άφησαν περιθώρια στην ομάδα του Πειραματικού η οποία αγωνίσθηκε φιλότιμα αλλά είχε κενά στην υποδοχή και μέτρια ποσοστά στην επίθεση.

Από τις νικήτριες ξεχώρισαν Μανωλοπούλου, Γκολέμα, Μπακοπούλου, Κουρτίδου στην άμυνα και Αρμουτάκη. Από το Πειραματικό Αλτίνη, Γιαννώτα και Νικολού. Πολύ καλή η διαιτησία του Θεόφιλου Σταυριανίδη και Αχιλλέα Ισκά.
Επόπτες: Χρήστος Τοσουνίδης και Αθανάσιος Ειρηναίος Μούζαλας. Σημειωτής: Χριστίνα Αγραγγέλου. Γυμνασίαρχος Στέλιος Δημητριάδης. Παρατηρητής Στάθης Βανδώρος.

Το αγώνα παρακολούθησαν ο Σταμάτης Μιχελινάκης από ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ και ο Υπεύθυνος των αθλητικών τμημάτων της ΧΑΝΘ Βαγγέλης Ντινόπουλος, ο πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος του Πειραματικού Ιωάννης Καζάκος, ο Σάββας Κωνσταντινίδης από ΟΔΒΕ, ο Αντώνης Δόγαρης πρώην διεθνής διαιτητής, ο Σάκης Τσολάκος πρόεδρος του Ναύαρχου Βότση, ο Κωνσταντίνος Πάντσιος πρώην μέλος ΚΕΔ/ΕΟΠΕ και πρόεδρος του Προμηθέα Πυλαίας, η Ελένη Αποστολίδου υπεύθυνη αγωνιστικού και Γενική Γραμματέας της ΕΠΕΣΘ, ο Κωνσταντίνος Ναλμπάντογλου πρώην παίκτης και διαιτητής, ο προπονητής ΠΟΠ Άρης Γιαμακίδης, ο επανεμφανισθείς Αλέκος Λεώνης της Εθνικής ομάδας και του Ηρακλή, ο Γιάννης Πετίδης από τον Μέγα Αλέξανδρος γυναικών, ο Θανάσης Δράμπας από την ΧΑΝΘ ανδρών και άλλοι.

Στο γήπεδο όλα λειτούργησαν άψογα με τις προσκλήσεις και οι ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το βράδυ της Τετάρτης στις 21:30 στο γήπεδο της ΧΑΝΘ «Μ. Τσικίνας». Αν νικήσει η ΧΑΝΘ στέφεται πρωταθλήτρια και την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2, διαφορετικά όλα θα κριθούν στον τρίτο και τελευταίο αγώνα.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΧΑΝΘ Βασίλης Χριστόπουλος δήλωσε: Πιέσαμε στο σερβίς, ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τακτική μας και πιστέψαμε περισσότερο στην νίκη. Το επόμενο παιγνίδι θα είναι δυσκολότερο του σημερινού.

Tα σετ: 3-1 (25-18, 20-25, 25-21, 26-24)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ