1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2016 20:19

Έκτο σερί πρωτάθλημα για την Τελχινίδα (video)

Έναν ακόμη τίτλο πανηγύρισαν, την Κυριακή, οι γυναίκες της Τελχινίδας. Στον 1ο τελικό των playoff οι αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά επικράτησαν με 3-1 σετ της Ροδίων Άθλησις (είχαν 2-0 νίκες από την κανονική περίοδο) και κατέκτησαν το 6ο σερί πρωτάθλημα Δωδεκανήσου στην μόλις επτά ετών ιστορία του γυναικείου τμήματος.

Επιπλέον, ως πρωταθλήτρια ομάδα Δωδεκανήσου η Τελχινίδα, θα συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών που φέτος θα φιλοξενηθούν στη Ρόδο, πιθανότατα από 19-23 Απριλίου.

Στον 1ο τελικό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο Βενετόκλειο και παρακολούθησαν πάρα πολλοί φίλοι του βόλεϊ, οι δύο φιναλίστ πρόσφεραν πολύ καλό θέαμα. Στο 1ο σετ τα προβλήματα σε υποδοχή και άμυνα της Τελχινίδας έδωσαν την ευκαιρία στο Ροδίων Άθλησις να κατακτήσει το σετ με 22-25. Στο επόμενο σετ η είσοδος της Ελισάβετ Αμορανίτη βελτίωσε την αμυντική εικόνα των γηπεδούχων. Το αποτελεσματικό σερβίς, κυρίως από τη Μαρία Βρατσάλη (8 άσσους στον αγώνα) έδωσε εύκολους πόντους αλλά και πολλές κόντρα επιθέσεις στην Τελχινίδα που δε δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει τα σετ (25-19).

Στο 3ο σετ οι ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 18-19. Στο σημείο αυτό, η αλλαγή της Φαμπιόλας Τερζίου άλλαξε τις ισορροπίες υπέρ της Τελχινίδας που ξέφυγε αρχικά με 22-19 και τελικά πήρε και το σετ με 25-22.

Στο 4ο σετ είχαμε την ολοκληρωτική επικράτηση της Τελχινίδας που προηγήθηκε διαδοχικά με 6-0, 10-1, 12-2,14-4, 21-8 και τελικά κέρδισε και αυτό το σετ με 25-09.

ΡΣΦΠ Τελχινίς - Ροδίων Άθλησις 3-1 σετ σε 91΄(22-25 σε 22΄, 25-19 σε 27΄, 25-22 σε 27΄και 25-09 σε 15΄)

Τελχινίς: (Νίκος Τσιντομηνάς) Ελένη Μητροπούλου (17π), Μαρία Βρατσάλη (12π - 8 άσσοι), Χρυσάνθη Μαθιουδάκη (2π), Φαίη Μίχου (10π), Φαμπιόλα Τερζίου( 4π), Ντιλέκ Χουσεΐν (2π), Νικολέτα Αμορανίτη (λ), Ελισάβετ Αμoρανίτη (10π), Κέλυ Δαουτοπούλου, Νίκη Κουτζούκη, Ματίνα Γιαννέλη, Αγγελίνα Κώτη, Ραφαηλία Κουφομανώλη, Ειρήνη Γεράκη, Ανθή Γκίκα και Κων/να Λορένζου(λ).

Ροδίων Άθλησις: (Νίκος Μακρής) Κατερίνα Λάππα, Μαρία Μαστρογιάννη, Ελένη Γιακουμάκη, Κατερίνα Ευθυμίου, Μαρίνα Τζανουδάκη, Γεωργ. Κανέλλη, Μιχαλίτσα Βενετοκλή, Χριστιάνα Παναγίδου, Φωτεινή Περίδη, Αν. Αποστολάκη, Άντζελα Ντέμο (λ), Οικονόμου Σοφία (λ) και Χαρούλα Φραντζή.

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Λάκης Λαζαράκης, η Μαίρη Παπαδούλη και η Νικολέττα Κρίτσα.

Μετά το τέλος του τελικού ακολούθησαν οι απονομές του κυπέλλου και των μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος από την πρόεδρο της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου κα Τασία Ζαμπετούλα-Καρπαθάκη, τον αντιπρόεδρο της ΤΕ κ. Σάββα Χατζηνικολάου, τον πρόεδρο των διαιτητών κ. Λάκη Λαζαράκη και τον κ. Κώστα Μουστάκα (Guziclub).

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ