1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-03-2016 15:49

Η άνοδος της Πρέβεζας και η... μοίρα της επαρχίας

Περήφανος για όσα κατάφερε η νεανική ομάδα του, αλλά και ρεαλιστής για τη μοίρα της επαρχίας, ο «πρωτομάστορας» της επιτυχίας του ΑΟ Πρέβεζας, Γρηγόρης Τσεκούρας, μίλησε στο atpreveza.gr για την ιστορική άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία: «Το περιμέναμε και δε το περιμέναμε. Η ηλικία των παιδιών είναι μικρή και η χαρά να παίρνεις πρωτάθλημα σε αυτή την ηλικία είναι ανείπωτη, είναι πολλή μεγάλη. Υπήρχαν έμπειρες ομάδες, οι οποίες είχαν τον πρώτο λόγο, αλλά κάναμε την υπέρβαση.
Συνεχίζουμε την παράδοση του βόλεϊ στην Πρέβεζα, το κρατάμε ψηλά. Δυστυχώς πάλι δεν γεμίσαμε το γήπεδο, για να θυμηθούμε εποχές 87-88, αλλά ο κόσμος ήταν αρκετός. Δε μένει παρά να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή και θα δούμε τι θα κάνουμε γιατί οι μαθητές μας θα γίνουν φοιτητές. Αυτή είναι η μοίρα της επαρχίας…».

Όσο για το μυστικό της επιτυχίας δήλωσε: «Είναι ταλέντο, παράδοση, δουλειά. Είναι όλα μαζί. Ένα είναι το παράπονό μου. Ότι δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα μετάλλιο στο εφηβικό πρωτάθλημα. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα μετάλλιο στο παιδικό ή το εφηβικό πρωτάθλημα με τα ίδια παιδιά. Ίσως με κάποια άλλη φουρνιά. Τα παιδιά αυτά θα γίνουν άντρες».

Παράλληλα ο Γρηγόρης Τσεκούρας έκανε και την πρώτη αναφορά για τη νέα σεζόν: «Θα δούμε ποιοι θα μείνουμε. Σπουδάζουν τα παιδιά, άλλος θα πάει σε κολλέγιο… Με αυτά τα παιδιά και μία-δύο προσθήκες, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολύ καλή πορεία».

Πηγή: atpreveza.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ