Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
14-03-2016 13:39

Το δύσκολο έργο της Λίνας Γρηγορίου

Η νεαρή Λίνα Γρηγορίου ανέλαβε το δύσκολο έργο να δημιουργήσει την ομάδα γυναικών της Λήμνου της ομάδας που ίδρυσε ο Νίκος Σαμαράς.


Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της ομάδας πάρα πολλές λόγω και της γεωγραφικής θέσης και περισσότερες για την προπονήτρια που ψάχνει να βρει ομάδες για να κάνουν οι αθλητριες της προπόνηση και να αποκτήσουν αγωνιστικές παραστάσεις.

Η Λίνα με την συνδρομή της διοίκησης πήγε για φιλικά σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη και η ομάδα με πολύ προσπάθεια αρχίζει να αποκτά την αγωνιστική της ταυτότητα .

Στην ομάδα μεταφέρει τις εμπειρίες που απέκτησε απο την Μαρία Γαβαλά στις ομάδες του Αίαντα Ευόσμου και ανυπομονεί να αποθεραπεύτεί πλήρως και μαζί με τα κορίτσια της να δώσει στην ομάδα της το κάτι παραπάνω .


«Μου δόθηκε η ευκαιρία στην αρχή της χρονιάς από τον σύλλογο να αναλάβω τα τμήματα καθώς η ομάδα δυσκολευόταν να βρει κάποιον προπονητή. Είμαι από πέρσι στην ομάδα αλλά μετά από έναν τραυματισμό που είχα στον πρώτο αγώνα χρειάστηκε να κάνω χειρουργείο στο γόνατο έτσι φέτος ανέλαβα κυρίως το προπονητικό κομμάτι. Στην αρχή ήμουν κάπως αγχωμένη και μου φαινόταν βουνό καθώς θα είχα τόσα πολλά παιδιά.

Σιγά σιγά όλα μπήκαν σε μια σειρά με την βοήθεια του κ. Βλαχου και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που έρχονται στο γήπεδο και βοηθάνε, γονείς των παιδιών, ετσι τα παιδάκια άρχισαν να αυξάνονται και η γυναικεία ομάδα άρχισε να δείχνει μια συνοχή.

Η γυναικεία ομάδα και τα αγοράκια, παιδιά γυμνασίου και λυκείου κυρίως, έκαναν ταξίδι για φιλικά στην Θεσσαλονίκη και Καβάλα πριν τα Χριστούγεννα για να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν και να ενωθούμε λίγο στο γήπεδο μέσα. Αυτό με βοήθησε πολύ για να δω κενά της ομάδας που όντως φάνηκαν.

Ετσι δουλέψαμε σε μπλοκ και σέρβις ιδιαίτερα και πήγαμε στην Μυτιλήνη για τον πρώτο γύρο τον παιχνιδιών. Η ομάδα εκεί έπαιξε σε 3 ημέρες 6 παιχνίδια κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Κέρδισε τα 4 από αυτά ,με μια καλή εμφάνισε, αλλά οι αντοχές και η απειρία της ομάδας σε παιχνίδια φάνηκε μεσα στο γήπεδο.

Παρόλο η ομάδα έχει δυνατότητες και θέλουμε πολύ τις νίκες αυτές μεσα στην έδρα μας δίνοντας μας έτσι την θέση στο φάιναλ 4 και στην συνέχεια στα μπαράζ.

Χάρηκα ιδιαίτερα όταν στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας είδα ένα γήπεδο να γεμίζει απο τον κόσμο της Λήμνου που ήρθε να δει βολει. Τα παιχνίδια στην έδρα μας ξεκίνησαν με καλό για εμάς σκορ 3-0 με μια πολύ καλή εμφάνιση απο ολα τα κορίτσια!

Δουλεύουμε για να συνεχίσουμε έτσι βήμα βήμα!

Ευχαριστώ πολυ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την δυνατότητα να αναλάβω ολα τα τμήματα της και προσπαθώ για το καλύτερο. Η ανταμοιβή μου να βλέπω όλα αυτά τα παιδάκια που χαίρονται να έρχονται στο γήπεδο και μήνα με τον μήνα να αυξάνονται και να βελτιώνονται»

Liberovolley - limnosfm100.gr