1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-03-2016 19:31

Ανατροπή του Έβρου κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Έβρος Σουφλίου μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την ΑΕ Κομοτηνής, πέτυχε ωστόσο την ανατροπή και εξασφάλισε την πρώτη του νίκη στην διαδικασία των πλέι οφ της Β’ Εθνικής Γυναικών που διοργανώνει η ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.
Οι Κομοτηναίες χρειάστηκαν 45 λεπτά για να κατακτήσουν τα πρώτα δύο σετ και να εξασφαλίσουν έστω τον πόντο, ωστόσο μετά πήρε μπρος η μηχανή των κοριτσιών του Γ. Τασσίου που ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, μείωσαν, ισοφάρισαν και πέτυχαν την ολική ανατροπή στο τάι μπρέικ σε έναν αγώνα που άγγιξε σε διάρκεια τις δυο ώρες.

Διαιτητής ήταν η Νικ. Ντεληλάμπρου και ο Χαρ. Κρόκος.

Τα σετ: 3-2 (22-25, 24-26, 25-23, 25-21, 15-11) σε 115′

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Τάσιου Γιώργος): Μίτσκα, Κουτσούλα, Παπαλιά, Νινούδη, Πρεπούδη, Τσιαμιτα, Τάσιου, Δεληγιάννη, Γερουλίδου, Κάλφα (λ)
ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Κιοσσές Δημήτρης): Παπλάνη (λ), Κωφίδου, Παπούλια, Σαρδανίδου, Γιαννακοπούλου, Μπανιώτη, Σιούγγαλη, Κόκκη, Λυγκέρη, Ανθοπούλου, Κοτσάκη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ