1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-03-2016 14:33

Ένα βήμα πριν την επιστροφή στην Α2 η Δραπετσώνα

Ένα βήμα πριν την επιστροφή της στην Α2 βρίσκεται η Δραπετσώνα. Νίκησε χθες με 3-1 την Πετρούπολη και σε συνδυασμό με την ήττα της Ηλιούπολης από την Αρμενική άυξησε την διαφορά στους 10 βαθμούς. Η Δραπετσώνα παραμένει αήττητη και αν νικήσει την επόμενη Παρασκευή την Ηλιούπολη εξασφαλίζει και την άνοδο της στην Α2.
ΓΣ Ηλιούπολης-ΑΕ Αρμενική 1-3
ΔΑΣ Δραπετσώνα - ΓΣ Πετρούπολης 3-1

Βαθμολογία

1. ΔΑΣ Δραπετσώνας 50 (51-7)
2.ΓΣ Ηλιούπολης 40 (44-16)
3. ΑΕ Αρμενική 36 (42-23)
4.ΓΣ Πετρούπολης 31 (37-25)

21 σχόλια

  • Comment Link axaristos Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 09:48 posted by axaristos

    βγαζετε κατι ανακοινωσεις με αιχμες αλλα χωρις νοημα.γιατι δεν μιλατε ελευθερα ???????τι εγινε και εχει ενοχλησει η ηττα ???οπως βγαζετε τις ανακοινωσεις δεν καταλαβαινει κανενας τι εχει γινει .και απο το βιντεο του αγωνα που λετε και ξαναλετε να δουμε δεν σας κολακευει καθολου και δεν σας συμφερει να το βλεπει ο κοσμος.τι προσπαθειτε να περασετε στους υπολοιπους /???να φοβουνται μην αδικησουν καποιον και να ειναι προσεκτικοι???δηλαδη τι θα γινει ??? και να σας πω και κατι αλλο?οταν στον αγωνα με την πετρουπολη υπηρχαν διαμαρτυριες γιατι δεν γραψατε κατι για το βιντεο με λαθος θεσεις να δει ο κοσμος ποιος αδικηθηκε .και οσο μιλατε για τιμωριες αθλητων προπονητων .η αναλογια ....δυσαναλογη .παιχτης 1 αγωνιστικη προπονητης 30 μερες .ποια δικαιοσυνη και ποια αδικια επικαλειστε.ετσι λοιπον ηρθε το πληρωμα του χρονου και αναφωνουμε.Ουδεις αηττητος ουδεις τελειως !!!

  • Comment Link Volley4allfun Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 18:20 posted by Volley4allfun

    Βλςπω στης επομενες αγωνιστικες να τημωρουν τον παπαχριστο που κερδισε η ηλιουπολη μεσα στη δρπετσωνα.διαμαρτηριες στο φουλ και καποιος τραβηξε το φιλε απο νευρα και οχι κατα λαθος απο τιν μερια των γηπεδουχων.

  • Comment Link Ntinos Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 13:51 posted by Ntinos

    Καταρχήν δεν απαντάω σε στρατηγοεπιβητορες. Δεύτερον, μαρμαρινος μπατιστατος, μπαλτασης, αυγουστης, αντωνιαδης, και ακραιους δεν ξεχωρίζω κανέναν.

  • Comment Link Επιβήτορας Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 16:42 posted by Επιβήτορας

    Τα κόκκινα γυαλιά δεν ειναι αρκετά

    Πηγαίντε πάρτε κυάλια, ειναι μεγάλη η διαφορά

  • Comment Link Πράσινα ματια Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016 16:25 posted by Πράσινα ματια

    Αντονέλο ποια πιαστα λες; αυτά που δεν εχουν σφυριξει ως τώρα σε πασαδορους Ηλιούπολης και Πετρούπολης λογικά. Κοκκινογυαλακια πες οτι γινόταν 2-2 και μετα και 3-2 υπέρ Ηλιούπολης (αν και δεν έχουμε ήττα ακόμα) θα ηταν η διάφορα στους 6 σήμερα. Ε νταξει απλα θα αργούσε η φιέστα 2 αγωνιστικές! Επίσης πέραν του ονόματος σου ας μας πεις που τα μαθαίνεις κιόλας.
    Ντίνος για πες μας την καλύτερη 7αδα ατομικά όπως τη βλέπεις εσύ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ