Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-02-2016 11:40

Νίκη Μυγδονιακού επί του μαχητικού Ηρακλή Γέφυρας

Την Κυριακή 28/02/2016 στο ΔΑΚ Μυγδονίας, η ομάδα του Μυγδονιακού κέρδισε τον Ηρακλή Γέφυρας με σκορ 3-1.


Τα δύο πρώτα σετ ο Μυγδονιακός, παίζοντας πειθαρχημένα και με σοβαρότητα, τα κέρδισε εύκολα δίνοντας την ευκαιρία στην προπονήτρια του Μυγδονιακού κα Άντζυ Τρύψια να πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές και να χρησιμοποιήσει όλες τις παίχτριες. Στο 3ο σετ ωστόσο ο Μυγδονιακός μπήκε υπεροπτικά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο μαχητικός Ηρακλής Γέφυρας ο οποίος και το κέρδισε με 24-26. Η εξέλιξη του 3ου σετ ήταν δραματική καθώς ο Ηρακλής Γέφυρας προηγούνταν με ξεκάθαρη διαφορά, εκτός από το τέλος όπου ο Μυγδονιακός πέρασε μπροστά με 24-23 για να το χάσει όμως τελικά με 24-26. Σημειώνεται ότι αυτό ήταν μόλις το 3ο σετ που έχασε ο Μυγδονιακός στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί από την 3η αγωνιστική, ενώ και τα 3 σετ που έχει χάσει τα έχει χάσει στην έδρα του. Στο 4ο σετ ο Μυγδονιακός ξεκίνησε δυνατά παίρνοντας από την αρχή σαφές προβάδισμα διατηρώντας το, αν και όχι πολύ εύκολα μέχρι το τέλος.


Με τη νίκη αυτή ο Μυγδονιακός έκανε το 16 στα 16 χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια και υπερέχει πλέον απέναντι σε όλες τις πιθανές αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στο final four, έχοντας 2 – 0 νίκες. Ωστόσο το 3ο σετ έδειξε ότι κανένα σετ και κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται πριν ξεκινήσει και χωρίς αγωνιστικότητα.

Τα σετ: 3-1 (25-15, 25-11, 24-26, (25-20).
Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ : (Άντζυ Τρύψια), Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Χατζησακούλα Χριστίνα , Πατέλη Λίτσα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Βεργή Γωγώ, Νίκα Κωνσταντίνα, Καραγιάννη Θέη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Ειρήνη, Καραντάκη Δήμητρα, Γιάμπαστου Χριστίνα (λ), Μαδέση Χριστίνα.

Η σύνθεση της ομάδος του ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΦΥΡΑΣ : (Μηλοβιάνου Ε.), Τουλουπίδου Ε.(λ), Χατζησταύρου Κ., Κελπέκη Ε., Χαγιάρη Α.(λ), Στεφάνου Τ., Χειμωνέτου Α., Μουζακίδου Α., Καψαχείλη Π., Γάκη Ρ., Παπαδοπούλου Π., Λιλιοπούλου Ε., Βούλτσου Φ., Γεροδήμου λ., Τουλουπίδου Μ.,