1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-02-2016 12:51

Πρωταθλητής ο Άθλος

Κέρδισε το ντέρμπι η ομάδα των ανδρών του Άθλου Ορεστιάδας με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου με 3-1 σετ λαμβάνοντας την πρώτη θέση του Δ’ Ομίλου της Β’ Εθνικής Ανδρών που διοργάνωσε η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας. 


Έτσι ο Άθλος Ορεστιάδας αναδείχθηκε πρωταθλητής της Α’ Περιφέρειας της ΕΟΠΕ και θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ την πρωταθλήτρια Κρήτης για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον Άθλο ο οποίος κέρδισε το πρώτο σετ εύκολα με 25-8. Δυσκολεύτηκε στο δεύτερο σετ αρκετά κερδίζοντας το με 25-23.

Στο τρίτο σετ έπεσε η απόδοση του Άθλου και η ομάδα του Σουφλίου κατάφερε να μειώσει σε 2-1 σετ κερδίζοντας το σετ με 16-25. Στο τελευταίο σετ η ομάδα του Άθλου ανέβασε την απόδοση της και πήρε δύσκολα και αυτό το σετ με 26-24 και την νίκη με 3-1. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές και το προπονητικό team του Άθλου οι οποίοι γαλουχήθηκαν από μικροί στο άθλημα του βόλεϊ στην μητρόπολη του Ελληνικού βόλεϊ πόλη της Ορεστιάδας και είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της πρώτης επιτυχίας του νεοσύστατου αθλητικού συλλόγου Άθλος Ορεστιάδας.


ΤΑ ΣΕΤ 3-1 (25-8-25-23,16-25,26-24)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ) Καρδαμανίδης Ιωάννης, Καλεντζίδης Ευστράτιος, Τοπαλίδης Δημήτριος, Τριανταφυλλίδης Ιωάννης, Τελούδης Ιωάννης, Τουκτούκας Κλεάνθης, Μαρκίδης Ηλίας, Πεχλιβανίδης Χρήστος, Καζαντζίδης Δημήτριος, Μποκαλίδης Παναγιώτης, Γεωργαντάς Νικόλαος, Σαββόγλου Μαρίνος (λ).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ