1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-12-2015 14:38

Δύο στα δύο για την Αργώ

Σε αγώνα κορασίδων Α΄ που έγινε τη Δευτέρα στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος, η ομάδα της Αργούς επιβλήθηκε της αντίστοιχης του ΓΣ Βόλου με 3-1, κάνοντας έτσι το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα.

 

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό όπως φαίνεται κι από τη διακύμανση στα σετ, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν πολύ ποιοτικό βόλεϊ αναλόγως της κατηγορίας τους και να καταχειροκροτούνται στο τέλος από το φίλαθλο κοινό που είχε κατακλείσει το γήπεδο. Στο αγωνιστικό μέρος η Αργώ ήταν καλύτερη στον επιθετικό τομέα και κατάφερε να κάμψει την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των κοριτσιών του ΓΣΒ. Επίσης με εξαίρεση το 2ο σετ, έδειξε πιο αποφασισμένη στα κρίσιμα σημεία και με αυξημένη συγκέντρωση στο τέλος των δύο τελευταίων σετ κατάφερε να τα κερδίσει και να πάρει τη νίκη.

Τα σετ: 1-3 (18-25,26-24,24-26,24-26)
Διαιτητές του αγώνα ο κος Αρβανίτης Ευάγγελος και η κα Σκορδάρα Αικατερίνη.

ΓΣ ΒΟΛΟΥ:(Ξανθόπουλος)Μήτα, Φωτοπούλου, Πίτσιου, Καραδήμου, Τασιούλη, Κωστάκη, Κωστοπούλου, Σίμου, Κωστή, Τσελέπη, Τσιροπούλου, Γιόλα, Μακρή.
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ(Σταθόπουλος): Γεωργουλοπούλου, Γκαλάκου, Ζαφειρίου, Τσιτσιγιάννη, Καλαποδά, Πολυζώη, Σουφλή, Τσιτρά Κονιστή, Γερολυμάτου, Κανέλλου, Φιλιππίδη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ