1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-12-2015 18:36

Νίκη Μυγδονιακού με τη 12χρονη Καραντάκη

Την Κυριακή 20/12/2015 για το πρωταθλήματα της 1ης Τοπικής κατηγορίας βολλευ Γυναικών ο Μυγδονιακός κέρδισε στο τοπικό ντέρμπυ τον Δημόκριτο Μυγδονίας με σκορ 3—0 (25-9, 25-8, 25-21). Ο αγώνας βέβαια μόνο ντέρμπυ δεν ήταν αφού οι δυο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όπως φαίνεται και στην βαθμολογία με τον Μυγδονιακο να είναι στην πρώτη θέση και τον Δημόκριτο στην τελευταία.
Η ευκολία του παιχνιδιού έδωσε την ευκαιρία στην προπονήτρια του Μυγδονιακού κυρία Άντζυ Τρύψια να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλες τις παίκτριες της .Την πρώτη της συμμετοχή με την ομάδα των γυναικών έκανε η 12χρονη Καραντάκη Δήμητρα.

Στο κατάμεστο γήπεδο του Δρυμού τα κορίτσια του Μυγδονιακού αποζημίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους με την νίκη τους αλλά και την πολύ καλή απόδοσή τους .Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φίλαθλοι του Μυγδονιακού στην φετινή αγωνιστική περίοδο είναι πολύ περισσότεροι όχι μόνο επειδή η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία, αλλά και γιατί αυξήθηκαν πολύ οι μικρές αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων και όλοι αυτοί οι γονείς γεμίζουν το κλειστό γυμναστήριο του Δρυμού σε κάθε εντός έδρας αγώνα.

Μ’ αυτή την νίκη ο Μυγδονιακός έκανε το 8 στα 8 χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της 1ης τοπικής κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ:(Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Καραντάκη Δήμητρα, Λάκη Μαρία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ