1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-12-2015 13:16

Ήττες και αναβολές

Με 2 αναβολές παιχνιδιών για άνδρες και κορασίδες Α΄ αλλά και 2 ήττες για παίδες και κορασίδες Β΄ ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των τμημάτων του Ασκληπιού το Σαββατοκύριακο 12-13 Δεκέμβρη.
Η αρχή έγινε το Σάββατο με το παιχνίδι των ανδρών, το οποίο κυριολεκτικά αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή και ενώ η αποστολή της ομάδας βρισκόταν στη διαδικασία της αναχώρησης για την γειτονική Λαμία. Αιτία κώλυμα του ενός απ΄ τους δύο διαιτητές και την αδυναμία ορισμού νέου, έτσι ώστε να γίνει το παιχνίδι.

Άλλη μία αναβολή ήρθε την Κυριακή, η οποία ήταν καθορισμένη απ΄την αρχή της εβδομάδας –για τις κορασίδες Α΄ αυτή τη φορά- λόγω τις διεξαγωγής εξετάσεων για ξενόγλωσσα πτυχία με το παιχνίδι να ορίζεται για τις 22/12 στον Παλαμά.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε την εντός έδρας ήττα των παίδων απ΄την Α.Ε Λάρισας με 0-3, την ίδια στιγμή που στην γειτονική Λάρισα η ομάδα των Κορασίδων Β΄ γνώριζε και αυτή την ήττα με το ίδιο σκορ από την Ε.Α Λάρισας

Πρωτάθλημα παίδων

Ασκληπιός-Α.Ε. Λάρισας 0-3

Δεν τα κατάφεραν οι παίδες στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα από την ΑΕ Λάρισας με 0-3. κακό ξεκίνημα για τον Ασκληπιό στο 1ο σετ όπου δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα της Λάρισας χάνοντας το σετ με 13-25. Στο 2ο σετ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά τελικά και αυτό πήγε στην ΑΕΛ με 24-26. Στο 3ο σετ ίδια εικόνα με το πρώτο με την ομάδα της Λάρισας να παίρνει απ΄την αρχή κεφάλι στο σκορ παίρνοντας άνετα το σετ με 16-25.

Τα σετ 1ο 13-25, 2ο 24-26, 3ο 16-25

Ασκληπιός (Γούλας Θ.) Αναγνώστου Π. Ντούλας Χ. Γεωργίου Η. Γραβάνης Δ. Τσιγαρίδας Δ. Ψαρρής Θ. Κόκκαλης Κ. Λιανός Γ. Ηλιόπουλος Ν. Κελεπούρης Σ. Βαρδούλης Ι.

ΑΕ Λάρισας (Μακρής Γ.) Παπαντώνης Δ. Γκουτζαμάνης. Καραμανίδης. Νιακόπουλος. Γκιτέρσος. Γραμμένος. Δορδοκίδης. Ζμπίτας. Κωτσόπουλος. Μωυσιάδης

Πρωτάθλημα Κορασίδων Β΄
ΕΑ Λάρισας-Ασκληπιός 3-0

Δεν τα κατάφεραν οι μικρές του Ασκληπιού στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα στην γειτονική Λάρισα από την ΕΑΛ.

Τα σετ 1ο 25-14, 2ο 25-14, 3ο 25-11

ΕΑ Λάρισας Δέλλιου Α. Ριζούλη Ε. Στεργίου Α. Ζιώγα Α. Βλάχου Γ. Νίσκου Α. Πλακιά Ν. Αργυρούλη Μ. Χύτα Κ. Κολάτου α.

Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.) Νάκου Γ. Ευθυμίου Ε. Πουλιανίτη Ε. Κωστοπούλου Φ. Κεσκινίδου Α. Στεφάνου Γ. Λίτου Ε. Βασιλοπούλου Δ. Σκέμπι Β. Γεωργάκη Ε. Ψαρρή Δ. Βασιλείου Ε. Βάκη Ν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ