Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-12-2015 13:01

Νίκη του Άθλου σε άνδρες και γυναίκες

Οι άνδρες του Άθλου Ορεστιάδας συνέχισαν με νίκη και την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας ανδρών επί του Εμογένη Ξάνθης με 3–0 σετ στην έδρα της στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς»


Η ομάδα του Άθλου κέρδισε το πρώτο σετ δύσκολα με 26-24 σε 27 λεπτά , το δεύτερο λίγο πιο εύκολα με 25-22 σε 25 λεπτά και το τρίτο σετ με 25-17 σε 22 λεπτά. Η νίκη ήταν αποτέλεσμα της εμπειρίας των αθλητών του Άθλου Ορεστιάδας . Οι αθλητές του Άθλου οι οποίοι είναι όλοι από την περιοχή του βορείου Έβρου εκτός του λίμπερο Σαββόγλου (από την Δράμα) έδειξαν ότι έχουν της δυνατότητες να κάνουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας και η ομάδα του Άθλου να πρωταγωνιστήσει.

Στο ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ βρέθηκαν 140 φίλαθλοι οι οποίοι παρακολούθησαν το παιχνίδι. Την επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:00 η ομάδα του Άθλου αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του Έβρου Σουφλίου . Επίσης η ομάδα των παμπαίδων του Άθλου Ορεστιάδας υποδέχεται στην Ορεστιάδα την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 14:00 στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας την ομάδα του Εθνικού Αλεξ/πολης στα πλαίσια του πρωταθλήματος των παμπαίδων της ΕΠΕΣΘΡΑΚΗΣ & ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Τα σετ: 3–0 (26-24, 25-22, 25-17)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ): Καρδαμανίδης Ι, Καλεντζίδης Ε, Τοπαλίδης Δ, Τριανταφυλλίδης Ι, Τελούδης Ι, Τουκτούκας Κ, Μαρκίδης Η, Πεχλιβανίδης Χ, Καζαντζίδης Δ, Μποκαλίδης Π, Σαββόγλου Μ. (λ).
ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ): Μασούρας, Ματθαίος, Τσούρας, Κρουστάλλης, Παπαχρόνης, Γιαβάσογλου, Αναστασόπουλος, Λόης, Μπέκας, Μακρυνίτσας (λ)


Στη δεύτερη θέση

Ο Άθλος Ορεστιάδας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής γυναικών κατάφερε να φτάσει στην πέμπτη νίκη της στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Φοίνικα Αλεξ/πολης με 3-1 σετ. Αυτή η νίκη βρίσκει την ομάδα του Άθλου μόνη στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στο πρώτο σετ ο Άθλος μπήκε μουδιασμένα στο γήπεδο

δίνοντας την ευκαιρία στις αθλήτριες του Φοίνικα να ξεφύγουν με μια διαφορά 4 πόντων η οποία διευρύνθηκε μέχρι το τέλος και να κατακτήσει το σετ ο Φοίνικας με 18-25. Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ έως και το τέλος του με τον Άθλο τελικά να κατακτά αυτό το σετ δύσκολα με 26-24 και να ισοφαρίζει το σκορ σε 1-1. Στο τρίτο σετ η ψυχολογία των αθλητριών του Άθλου ανέβηκε με αποτέλεσμα να ξεφύγει νωρίς στο σκορ , η ομάδα του Φοίνικα όμως δεν τα παράτησε προσπαθώντας να ισοφαρίσει το παιχνίδι αλλά τελικά και αυτό το σετ πήγε υπέρ του Άθλου με 25-19. Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο τέταρτο σετ όπου η ομάδα του Άθλου ξέφυγε μπροστά στο σκορ και πήρε και αυτό το σετ πιο εύκολα με 25-15 και τον αγώνα με 3-1. Οι αθλήτριες του Άθλου από το δεύτερο σετ ανέβασαν την απόδοσή τους με καλή άμυνα , σωστή ανάπτυξη στην επίθεση αλλά και φαρμακερό σερβίς με αποτέλεσμα να κερδίσουν τον αγώνα. Στις κερκίδες του Νέου κλειστού γυμναστήριου Ορεστιάδας ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ παραβρέθηκαν 100 φίλαθλοι μεταξύ των οποίων φίλοι και γονείς αθλητριών του Φοίνικα Αλεξ/πολης.. Επόμενος αγώνας για της γυναίκες του Άθλου είναι το ερχόμενο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στο Σουφλί με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου στις 17:00.

ΤΑ ΣΕΤ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ 3-1 (18-25, 26-24,25-19,25-15)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) Καρδαμανίδου Ειρήνη, Πασαλίδου Μαρία, Κωνσταντάρα Θάλεια, Δεμερδεσλή Αθανασία, Προδρομιάδου Έλσα, Λιαρετίδου Βάσια, Πεχλεβανίδου Αλεξάνδρα, Φιλιππίδου Ζωή (λ) , Μπαξεβανίδου Αντωνία Βαγγελτζίκη Σταυρούλα.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΑΒΙΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) Μουσουνάκη, Σιρδάρη, Σταυρίδου, Σκούρου, Ζαραφίδου, Γκουβερ, Μπότου, Παπακαρμέζη, Καραβάρα, Αμπράση, Τουφάκη, Κολοσέντα, Κουρτίδου.