1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
06-12-2015 15:31

Νίκη με «απώλειες» για τον Φιλαθλητικό Λαμίας

Ο Φιλαθλητικός Λαμίας κέρδισε την Δεσκάτη αλλά είχε απώλειες καθώς πέρα των απουσιών ήρθε κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και ο τραυματισμός του Καλαθά στην γάμπα όπου τον άφησε εκτός αγώνα. Αναγκαστική αλλαγή για τους Λαμιώτες όπου μπήκε στο παιχνίδι ο επίσης τραυματίας Τζουβάρας προσπαθώντας να κρατήσει την υποδοχή σε καλά επίπεδα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο καθώς με πίεση από το σέρβις δημιουργήθηκαν κενά στην υποδοχή της Δεσκάτης και ο Φιλαθλητικός προηγήθηκε με 7-2 και με 20-8 κατακτώντας το σετ με 25-13.Έχοντας σε καλή μέρα τους Νάτσιο και Ζαρκάδα όπου τράβηξαν το επιθετικό κομμάτι της ομάδος δεν έδωσαν δικαίωμα αμφισβήτησης στους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν και αυτοί τις δικές τους απουσίες.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και το 2 σετ μέχρι το 19-13 όπου συνεχόμενα λάθη από τους Λαμιώτες έδωσαν στην Δεσκάτη την δυνατότητα να απειλήσει και να φτάσει σε απόσταση βολής με 20-19 αλλά εκεί καθάρισε ο Κοτσίλης όπου δεν είχε αντίπαλο στο κέντρο και με 2 επιθέσεις έδωσε το προβάδισμα με 25-20 και 2-0 σετ .

Στην συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Τσιάκαλου έκανε εσωτερικές αλλαγές και διόρθωσε τα προβλήματα στην υποδοχή .Με αποτέλεσμα να ανεβάσει ρυθμούς και να γίνει απειλητική μένοντας κοντά στο σκορ μέχρι τα μέσα του σετ όπου και πάλι με τους Νάτσιο και Κοτσίλη ο Φιλαθλητικός κράτησε την διαφορά και κέρδισε με 25-20 και πήρε τους 3 πολύτιμους βαθμούς ανεβαίνοντας 2ος συγκάτοικος με την Φθία όπου είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Επόμενο παιχνίδι στο Δίστομο με αντίπαλο τον Μεδεών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ